TV BITS

Για το Καλό Σου: Καλεσμένος αυτή την Παρασκευή θα είναι ο Δρ. Παναγιώτης Κοροβέσης

Αυτή η εκπομπή του Σίγμα φτιάχτηκε, όπως δηλώνει και το όνομά της, «ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ!».

 

Με θέματα για καλύτερη υγεία και αληθινές ανθρώπινες ιστορίες έχει ως στόχο να κάνει τη ζωή μας πιο ποιοτική, πιο εύκολη και λιγότερο επώδυνη. Η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γεωργίου υποδέχεται κορυφαίους γιατρούς από όλο τον κόσμο αλλά και καθημερινούς ήρωες που αξίζει να ακούσουμε.

 

«ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ». Η εκπομπή υγείας που υπόσχεται με απλό και σύγχρονο τρόπο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει με μοναδική έγνοια... το καλό σου!

 

Αυτή την Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου, φιλοξενούμε στην εκπομπή τον Δρ. Παναγιώτη Κοροβέση, τον οποίο αποκαλούν και όχι τυχαία «Χειρουργό για τα δύσκολα». Θέμα συζήτησης η χειρουργική σπονδυλικής στήλης σε ηλικιωμένους. Συγκεκριμένα, μας μιλά για την κυφοπλαστική, μια ανώδυνη διαδικασία που σώζει! Ασχολούμαστε επίσης με πόνους στη μέση, που αντιμετωπίζουν και πολύ νεαρά άτομα. Για το καλό μας, πρέπει να δούμε το θέμα για την ακτινοβολία στο σπίτι και να μάθουμε ποιους κανόνες προστασίας πρέπει όλοι να εφαρμόσουμε για Wi-Fi, κινητά και ασύρματες συσκευές. Θα ενημερωθούμε επίσης για ένα θέμα καρδιάς: Την κολπική μαρμαρυγή, την πιο συχνή μορφή αρρυθμίας. Αυτή την Παρασκευή, στις 9:15 το πρωί, στο ΣΙΓΜΑ.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!