TV BITS

H Ελένη Τσολάκη είπε μεγάλη... κοτσάνα - Τρελάθηκε ο Λιάγκας [βίντεο]

Στην τελευταία εκπομπή "Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα¨, η παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη έκανε μια μεγάλη γκάφα και ο Γιώργος Λιάγκας και ο συνεργάτης του... τρελάθηκαν και δεν πίστευαν τι κοτσάνα ξεστόμισε η Ελένη.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο Οδυσσσέας Μητσόπουλος παρουσίασε ένα θέμα που αφορούσε σε σπουργίτια που… ξεψάρωσαν μέσα σε ένα καφενείο στην Τήνο, η Ελένη Τσολάκη σχολίασε με χαρά: “Ο Πύργος είναι το αγαπημένο μου χωριό στην Τήνο, παιδιά! Εγώ πήγα πέρσι και ένιωσα σαν να έπαιζα στην Υπολοχαγό Νατάσα!”.

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο όμορφο νησί, ενημερώνοντας πως “ο Πύργος είναι το χωριό που βρίσκεται η σχολή μαρμαροτεχνίας, είναι το χωριό που η Τράπεζα Πειραιώς έχει το μουσείο μαρμαροτεχνίας και είναι το χωριό του Γιαννούλη Χαλεπά”

“Του Χαλεπά! Τα παραμύθια του Χαλεπά!” έσπευσε η Ελένη Τσολάκη να διακόψει τον συμπαρουσιαστή της, Γιώργο Λιάγκα. Μόλις, όμως, αντιλήφθηκε πως έκανε ένα επικό λάθος ξέσπασε σε γέλια.

“Είναι η Χαλιμά αυτή. Ο Χαλεπάς είναι ο σπουδαιότερος γλύπτης. Καλύτερα να φύγει, αφήστε την, να μην εκτεθεί” πρόσθεσε με χαμόγελο ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ προς τους συνεργάτες του.

“Δεν σώζεται η κατάσταση με τίποτα τώρα. Είναι μια τηλεοπτική στιγμή που θα μείνει στην ιστορία” συμπλήρωσε, δευτερόλεπτα αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας με την Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια να επιστρέφει στο πλατό και στο πλάι του.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!