TV BITS

My Style Rocks: Λύγισε η Κιάρα και ξέσπασε σε κλάματα [βίντεο]

Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, η Κιάρα Μαρκέζη, δεν άντεξε χθες να ακούει άλλες κατηγορίες πως αντιγράφει το στυλ μιας πρώην νικήτριας του My Style Rocks και ξέσπασε σε κλάματα.

Το τελευταίο διάστημα οι κριτές κατηγόρησαν την Κιάρα Μαρκέζη ότι αντιγράφει το στυλ και τα ρούχα της πρώτης νικήτριας του My Style Rocks, της Ραμόνας Βλαντή. Μάλιστα, εκνευρισμένος ο Στέλιος Κουδουνάρης, της είπε ότι είναι σαν να βλέπει ένα «Ραμονάκι».

«Καταλαβαίνω τι λένε, αλλά δεν υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτό. Την πρώτη εβδομάδα ναι, ήμουν διαφορετική, ήμουν πολύ απλή. Φοβήθηκα, δεν ήξερα τι θα αντιμετωπίσω, δεν είχα ιδέα. Προσπαθώ ακόμα να βρω εμένα, ακόμα προσπαθώ, δεν ξέρω ποια είμαι», είπε η Κιάρα Μαρκέζη με δάκρυα στα μάτια.

«Γιατί δεν υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου; Εγώ δηλαδή, αν μου πουν κάτι που δεν έχω κάνει, θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου, θα μιλήσω, θα φωνάξω, θα ουρλιάξω, θα πω είστε άδικοι, με ζηλεύετε. Δεν μπορούμε να κοροϊδεύουμε ο ένας τον άλλον. Μέχρι να δω αυτό που πιστεύω από σένα, ο βαθμός μου θα είναι αυτός», είπε η κριτής του My Style Rocks, Έλενα Χριστοπούλου και της έβαλε 1.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!