ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 6 ζώδια μέσα στο 2020 μπορεί να χωρίσουν

Οι αστρολόγοι προβλέπουν πως το 2020 θα είναι μια χρονιά με πολλές εξελίξεις σε ερωτικά ζητήματα και ενώ για κάποια τυχερά ζώδια το νέο έτος αναμένεται να τους φέρει... έρωτες ακόμα και γάμους, κάποια άλλα δεν αποκλείεται να χωρίσουν πριν τελειώσει το 2020.

Έτσι ενώ για κάποια ζώδια είδαμε πως το 2020 μπορεί να είναι η χρονιά που θα παντρευτούν, για κάποια η χρονιά που θα ξεκινήσουν μακροχρόνιες σχέσεις και για κάποια τα άστρα ευνοούν τους μεγάλους έρωτες, στο iefimerida.gr, διαβάσαμε μια λίστα με τα ζώδια που δεν αποκλείεται να χωρίσουν τους επόμενους μήνες. Δείτε ποια είναι αυτά.

Το ζώδιο του Ταύρου
Το 2020 έρχεται με φόρα και σας επηρεάζει, αλλάζοντάς σας στη ζωή. Το νέο έτος, ίσως, γίνει ξεκάθαρο πως με το έτερον σας ήμισυ υπάρχουν διαφορές, καθώς φαίνεται να βρίσκεστε σε διαφορετικό μήκος κύματος. Αυτές οι διαφορές θα φέρουν στιγμές έντασης και ο χωρισμός είναι πολύ πιθανός.

Το ζώδιο του Καρκίνου
Η ρουτίνα δεν είναι εύκολη και αυτό θα είναι το μάθημά σας για το 2020. Η καθημερινότητα θα σας κάνει να βαρεθείτε και να νιώσετε πως δεν έχετε να δώσετε κάτι παραπάνω στον σύντροφό σας.

Το ζώδιο του Λέοντα
Το 2020 θα δυσκολευτείτε να διατηρήσετε τις ισορροπίες στη σχέση σας. Θα παρατηρήσετε πως κάτι αλλάζει και σιγά-σιγά θα αισθάνεστε όλο και πιο δυσαρεστημένοι. Το νέο έτος θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι η ώρα να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον και το τι θέλετε από μία σχέση.

Το ζώδιο του Ζυγού
Η κατάσταση με το ταίρι της μπορεί να φτάσει στο απροχώρητο. Το 2020 θα μπείτε στον πειρασμό να γυρίσετε σελίδα και να ξεκινήσετε κάτι νέο. Μπορεί να χωρίσετε, αλλά μην στεναχωριέστε, καθώς φαίνεται πως γρήγορα θα ξαναβρείτε τον εαυτό σας.

Το ζώδιο του Αιγόκερου
Το 2020 θα αισθανθείτε μόνοι, παρότι μπορεί να είστε σε σχέση. Θα αρχίσετε να νιώθετε απόμακροι προς τον σύντροφό σας και το τέλος της σχέσης είναι δυστυχώς αναπόφευκτο.

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!