ΖΩΔΙΑ

Τρία ζώδια μέσα στο 2020 ίσως βρουν τον έρωτα που θα διαρκέσει για πάντα

Αν είστε singles και ανήκετε σε ένα από αυτά τα τρία ζώδια, έχετε πολλούς λόγους για να περιμένετε με ανυπομονησία το 2020, αφού σύμφωνα με τους αστρολόγους, το νέο έτος όχι απλά μπορεί να σας φέρει ένα νέο έρωτα, αλλά αυτός έχει όλα τα φόντα να εξελιχθεί σε μακροχρόνια σχέση που ίσως κρατήσει και μια ολόκληρη ζωή.

Σύμφωνα με το marieclaire.gr κάποιοι θα έχουν την αστρική εύνοια εντός 2020 για να βρουν το ταίρι τους. Και μάλιστα κάποιοι θα κάνουν μακροχρόνια σχέση ή έστω, θα δεσμευτούν για τα καλά. 

 

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)
Ως τις 20 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη κατοικοεδρεύει στον Αιγόκερω, γεγονός που πέρα από χρήματα χρήματα χρήματα και επαγγελματικά σε άνθιση (διακρίνουμε έναν ενθουσιασμό αγαπητοί φιλόδοξοι φίλοι) φέρνει και αγάπες και λουλούδια. Η ένταση που θα δημιουργηθεί στις αρχές του Γενάρη λόγω Κρόνου επίσης μπορεί να εκτονωθεί στον τομέα σχέσεων, οπότε είναι η κατάλληλη ώρα να εστιάσετε εκεί αφού το έδαφος θα είναι κάτι παραπάνω από πρόσφορο.

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Κριός ακούει; Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω επηρεάζει θετικά και τα ζώδια που κάνουν τετράγωνο μαζί του. Στην προκειμένη, ισχύει ακόμη περισσότερο για τους πρωτοπόρους του ζωδιακού καθώς μαζί με τους Αιγόκερους σηματοδοτούν το σημείο κατά το οποίο αλλάζουμε εποχή. Η προαναφερθείσα ένταση λοιπόν, ενδέχεται να εντείνει την ανάγκη των κριαριών να συνδεθούν με έναν άλλον άνθρωπο – χωρίς να ξέρουν ακριβώς τον τρόπο. Ε θα τον μάθουν. Αντίστοιχα, με το πέρασμα στο 2020, η αστρική επιφοίτηση θα τα επισκεφθεί βοηθώντας τα να καταλάβουν τι ακριβώς (μπορεί να) είναι μία ισότιμη και μακροχρόνια σχέση… Με την ευχή μας!

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)
Ο έτερος του τετραγώνου είναι ο ισορροπιστής Ζυγός. Πιθανότατα να αισθανθείτε για μία ακόμη φορά ότι χάνεστε στη μετάφραση χωρίς να ξέρετε πώς να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε (τη σχέση ντε), αλλά σ’ αυτό θα βάλουν το χεράκι τους τα άστρα. Υπομονή έχετε, εύνοια υπάρχει, τι μας μένει; Έτσι και το αποφασίσετε (αμήν!), ο ρομαντισμός σας δεν θα πάει στράφι.

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!