ΖΩΔΙΑ

Οι singles που ανήκουν σε αυτά τα 3 ζώδια πιθανά θα παντρευτούν μέσα στο 2020

Τι και αν το 2020 είναι δίσεκτο έτος; Σίγουρα πολλά ζευγάρια θα πάρουν την απόφαση να παντρευτούν μέσα στο νέο έτος που σε λίγο ξεκινά και οι αστρολόγοι εκτιμούν πως για τους αδέσμευτους και τις αδέσμευτες που ανήκουν σε τρία ζώδια, οι πιθανότητες να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας ή να κάνουν ένα πολιτικό γάμο μέσα στο 2020 είναι πολύ μεγάλες!

Δείτε από ποια ζώδια πιθανά θα φάμε κουφέτα μέσα στο 2020 όπως τα αναφέρει η σχετική λίστα του astrology.gr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν γινόταν ένα από τα πιο ρομαντικά ζώδια του ζωδιακού να λείπει! Πόσο μάλλον όταν έχει και τον Δία στον τομέα των σχέσεών του που δείχνει επισημοποίηση! Συγχαρητήρια Καρκίνε μου! Όλα συμφωνούν ότι φέτος είναι η χρονιά που θα παντρευτείς τον έρωτα της ζωής σου.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένε μας Ζυγέ, που συγκινείσαι, όταν μαθαίνεις ότι δύο άνθρωποι ενώνουν τις ζωές τους για πάντα, μάντεψε! Το 2020 φαίνεται ότι κι εσύ θα είσαι ένας από αυτούς που θα πάρουν τη μεγάλη απόφαση ή θα τους γίνει πρόταση! Θα «ανοίξεις» σπιτικό με το εκλεκτό πρόσωπο της καρδιάς σου και μάλιστα θα είναι έτσι όπως το έχεις ονειρευτεί! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όπως αναφέραμε και σε άλλα άρθα, φέτος είναι η τυχερή σου χρονιά! Αφού στον έρωτα θα διαπρέψεις, λογικό είναι να είσαι μέσα στα τρία τυχερά ζώδια που θα πάρουν τη μεγάλη απόφαση να ενώσουν τις ζωές τους με το ταίρι τους. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!