TV BITS

Στην Υγειά μας ρε Παιδιά: O Σταμάτης πέταξε μια μεγάλη... σπόντα στο Νίνο [βίντεο]

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στην εκπομπή Στην Υγειά μας ρε Παιδιά, του Σπύρου Παπαδόπουλου, παρακολουθήσαμε ένα αφιέρωμα στο μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Σταμάτη Γονίδη και εκεί ακούστηκε μια περίεργη στιχομυθία του τιμώμενου καλλιτέχνη με έναν από τους καλεσμένους.

Ο λόγος για το Νίνο Ξυπολυτά, που ήταν ένας από τους καλεσμένους της εκπομπής και κάποια στιγμή ήρθε η δική του σειρά να σηκωθεί να τραγουδήσει.

Πριν ξεκινήσει ρωτάει τον Σταμάτη Γονίδη που καθόταν στο τραπέζι «Μου επιτρέπεις»; Θέλοντας να ρωτήσει αν μπορεί να πει την μεγάλη επιτυχία του γνωστού καλλιτέχνη «Μια αγάπη δεν τελειώνει μ’ ένα χωρισμό».

Ο Σταμάτης Γονίδης του απάντησε «Αφού σου είπα ναι, μπορώ να σου πω όχι;»

Αφού ο Νίνο τραγούδησε έκατσε στο τραπέζι και Σταμάτης Γονίδης του… εξήγησε για ποιο λόγο δεν θα έπρεπε να το πει τελικά.

«Εσύ είσαι… σταρούμπα. Είσαι ένας καλλιτέχνης που έχεις ένα ορισμένο είδος τραγουδιού, μια γκάμα διαφορετική. Και αυτό που επέλεξες να πεις, εγώ σε άφησα γιατί το ήθελες πολύ. Δεν θα ήθελα να το πεις γιατί εσύ είσαι ποπ τραγουδιστής. Άλλη φορά να με ακούς», είπε ο Σταμάτης Γονίδης.

«Κοίτα, ο μόνος λόγος που το είπα, συγγνώμη που σε διακόπτω, είναι επειδή μου είπες να μην το πω. Κανένας άλλος λόγος», απάντησε ο Νίνο.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!