TV BITS

The Voice: Ο Σάκης τραγούδησε... όπερα για να κάνει "κλέψει" μια παίκτρια [βίντεο]

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά steals παρακολουθήσαμε χθες το βράδυ, όταν δύο coaches διεκδίκησαν μια διαγωνιζόμενη με εξαιρετική φωνή.

Η Άννα Καπόνε Πάπα και ο Θοδωρής Μπερλής, από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, έκαναν χθες μαζί ένα ντουέτο και εντυπωσίασαν τους πάντες και τελικά προκρίθηκαν και οι δυο στην επόμενη φάση, αφού η Ελεωνόρα επέλεξε να συνεχίσει με το Θοδωρή, αλλά ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου πάτησαν το κουμπί του Steal για την Άννα.

 Η 31χρονη διαγωνιζόμενη, κλήθηκε πλέον η ίδια να επιλέξει με ποιον coach θα ήθελε να συνεχίσει την πορεία της στο The Voice.

Η Έλενα θύμισε στην Άννα πως από τα Blinds ήθελε να είναι μαζί και ο Σάκης είπε πως δεν καταλαβαίνει τις γυναίκες και πως είναι υπέροχα πλάσματα,αλλά δεν ξέρει πως φέρονται όταν κάποιος τους εκδηλώνει τεράστιο ενδιαφέρον.

“Αν κάποιος δεν σας δώσει καμία σημασία, μπορεί να πείτε πως δεν ξέρει τι του γίνεται ή μπορεί να λειτουργήσει ανάποδα. Δεν ξέρω πως να σε προσεγγίσω. Θέλω τόσο πολύ να έρθεις στην ομάδα μου αυτή τη στιγμή” ανέφερε ενθουσιασμένος ο Σάκης Ρουβάς με την διαγωνιζόμενη να τον ρωτάει, με χαμόγελο, εάν θα την βάλει να τραγουδήσει όπερα. Κάτι που, όπως πρόδωσε, λατρεύει!

Τότε, λοιπόν, ο Έλληνας σταρ αναρωτήθηκε τι θα έπρεπε να κάνει για να “κερδίσει” την 31χρονη Άννα Καπόνε Πάππας και εκείνη, με τη σειρά της, ζήτησε να τραγουδήσουν μαζί στη σκηνή του The Voice το “Phantom of the opera”.

Αιφνιδιάζοντας τους τηλεθεατές αλλά και τους υπόλοιπους coaches, ο Σάκης Ρουβάς έσπευσε στην σκηνή του τάλεντ σόου και κρατώντας τους στίχους σε ένα κινητό τηλέφωνο ερμήνευσε μοναδικά το κομμάτι μαζί με την διαγωνιζόμενη της… ομάδας του πλέον μετά το εντυπωσιακό αυτό steal!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!