TV BITS

O Σχοινάς μίλησε στον Μουτσινά για την πρόταση γάμου στη Καίτη Γαρμπή

Έχουν περάσει πάνω από δύο δεκαετίες όταν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 1997 το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε το Διονύση Σχοινά να κάνει πρόταση γάμου στο γιορτινό live show της Ρούλας Κορομηλά. Και χθες ο Διονύσης βρέθηκε καλεσμένος στο σόου του Νίκου Μουτσινά και μίλησε για αυτή την πρόταση γάμου που άφησε εποχή και για το γάμο του που μετρά 22 χρόνια!

Και ο Διονύσης Σχοινάς εξομολογήθηκε στο Νίκο Μουτσινά: " Ήθελα «να ανοίξει η γη να με καταπιεί"  και πρόσθεσε "Ήμασταν παλιά μαζί, χωρίσαμε, ξαναβρεθήκαμε μετά και λέμε δεν θα χωρίσουμε ποτέ εμείς οι δύο. Υπήρχε κάπως στο κεφάλι μας για γάμο, αλλά ήταν και είναι η Γαρμπή. «Δεν θα μπορούσα να έχω παντρευτεί ποτέ κανέναν άλλον άνθρωπο στη ζωή μου". σχολιάζει.


Και το μυστικό για τον επιτυχημένο γάμο του που διαρκεί 22 χρόνια; "Για μένα το βλέπω πάρα πολύ εύκολο. Αρκεί να βρεις τον άνθρωπο και να σου κάνει ο χαρακτήρας. Μετά από 22 χρόνια γάμου, έχω δει ότι αν δεν σου αρέσει ο χαρακτήρας του άλλου τελικά δεν σου κάνει. Ο λιγότερο όμορφος άνθρωπος, συνηθίζεται πάρα πολύ γρήγορα. Ο χαρακτήρας του, θα σου κάνει μετά από 20 χρόνια; Δεν έχουμε μαλώσει ποτέ με την Καίτη, έχουμε διαφωνήσει. Θα μαλώσουμε με επίπεδο, σικάτα. Κουβέντες δεν υπάρχουν, οι κουβέντες μένουν" είπε.


Παράλληλα δέχτηκε να... κοντραριστεί με τον Μουτσινά στο ποιος θα τυλίξει πιο γρήγορα τα περισσότερα ντολμαδάκια.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kalo Mesimeraki (@kalomesimeraki) on Nov 26, 2019 at 6:48am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!