WOMEN'S GUIDE

Μάθε τα 8 μυστικά της 47χρονης Gwyneth Paltrow για αψεγάδιαστη επιδερμίδα

H χολιγουντιανή σταρ Gwyneth Paltrow αν και είναι πλέον 47 ετών, μοιάζει να μην την έχει αγγίξει καθόλου ο χρόνος. Και η αλήθεια είναι πως η αγαπημένη... Goop φροντίζει απίστευτα πολύ το πρόσωπο και το σώμα της, προσέχει τη διατροφή της και δεν σταματά να ανακαλύπτει και να δοκιμάζει νέες θεραπείες ομορφιάς και beauty tips ή προϊόντα.

Και μπορεί να έχει δοκιμάσει πολλά, αλλά η ίδια αποδίδει την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της στα ακόλουθα 8 σημεία:


1. Προσθέτει άλατα στο πόσιμο νερό της: Για να βεβαιωθεί πως θα ενυδατωθεί καλά, η Gwyneth όχι απλά πίνει πολύ νερό (και μεταλλικό νερό), αλλά προσθέτει σε αυτό ροζ αλάτι από τα Ιμαλάια και εξηγεί πως μπορεί η γεύση του νερού να μην είναι ωραία, αλλά μεγιστοποιείται η ενυδάτωση του οργανισμού της.


2. Κάνει απολέπιση κάθε μέρα. Τι και αν τα περισσότερα face scrubs αναγράφουν στις ετικέτες τους πως αρκεί η χρήση τους 2 με 3 φορές την εβδομάδα, η Gwyneth τα χρησιμοποιεί κάθε μέρα.


3. Λατρεύει τη βιταμίνη C και τη χρησιμοποιεί ως καλλυντικό γιατί της χαρίζει λάμψη. Άλλωστε και η δική της εταιρεία καλλυντικών έχει πολλά προϊόντα ομορφιάς με αυτή τη βιταμίνη.


4. Βάζει πάντα το βράδυ ένα serum με έλαια. Επειδή η επιδερμίδα της τείνει να είναι ξηρή χρησιμοποιεί πάντα ένα ελαιώδες serum πριν κοιμηθεί.


5. Βάζει κάθε μέρα αντηλιακό με μεγάλο δείκτη προστασίας. Συγκεκριμένα βάζει πάντα στο πρόσωπό της κάποιο προϊόν με υψηλό SPF αμέσως μετά την ενυδατική κρέμα ημέρας.


6. Κάνει beaute ακόμα και όταν ταξιδεύει. Αν χρειαστεί να κάνει κάποιο πολύωρο ταξίδι και ειδικά σε μια πολύωρη πτήση, η Gwyneth εκμεταλλεύεται τον... χρόνο για να εφαρμόσει στο πρόσωπό της κάποια μάσκα ομορφιάς που είναι ειδική για να παραμένει πάνω στο δέρμα πολλές ώρες, όπως είναι κάποιες μάσκες με φύκια ή άλγη. 


7. Δεν κάνει ποτέ ντεμακιγιάζ με σαπούνι ή μαντηλάκια ή λοσιόν. Προτιμά να χρησιμοποιεί κάποιο προϊόν σε μορφή balm και αφού κάνει μασάζ στο πρόσωπο με το παχύρευστο προϊόν, μετά το αφαιρεί με μια χλιαρή καθαρή υγρή πετσέτα.


8. Μετά την απολέπιση βάζει πάντα και μάσκα ομορφιάς. Αυτό σημαίνει πως η Gwyneth φροντίζει κάθε μέρα να αφιερώσει τουλάχιστον 15 λεπτά για να εφαρμόσει κάποια ενυδατική μάσκα ομορφιάς αμέσως μετά το scrub.




 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!