TV BITS

The Voice: Ο Μουζουράκης έκανε απίστευτο "ψηστήρι" στη Ζουγανέλη [βίντεο]

Βρισκόμαστε πια στη φάση των Knockouts του φετινού κύκλου του The Voice και τα πράγματα δυσκολεύουν και για τους coaches και για τους διαγωνιζόμενους.

Σε αυτή τη φάση οι παίκτες κάθε ομάδας διαγωνίζονται ανά τριάδες και ο coach βρίσκεται στη δύσκολη θέση του να επιλέξει μόνο έναν από τους τρεις για να προκριθεί στα Battles.


Οι Coaches έχουν το δικαίωμα δύο steal, δηλαδή να διεκδικήσουν δύο από τους παίκτες που αποδεσμεύουν οι υπόλοιποι στο παιχνίδι.


Έτσι, όταν διαγωνίστηκαν τρεις παίκτριες από την ομάδας του Πάνου Μουζουράκη και αφού ο ίδιος ως coach είχε αποφασίσει ποια θα προκριθεί, ο coach ξεκίνησε ένα απίστευτο «ψηστήρι», όπως το χαρακτήρισε αργότερα ο Γιώργος Λιανός,  στην Ελεονώρα Μελέτη, για να την πείσει να πατήσει το κουμπί του "steal"  και να διεκδικήσει μια από τις υπόλοιπες δύο παίκτριες.


Βέβαια δεν ήταν εύκολο να καταλάβεις τι ακριβώς έλεγε ο Πάνος και μέχρι και ο Σάκης Ρουβάς απόρησε με την Ελεωνόρα και πως κατάφερε να καταλάβει το... ψήσιμο του Πάνου.


Πάντως τα λόγια του Πάνου έπιασαν τόπο και η Ελεονώρα Μελέτη πάτησε το κουμπί και πήρε στην ομάδα της στο The Voice μία από τις παίκτριες. «Δηλαδή θα χαρείς άμα πατήσω; Άντε...» είπε η τραγουδίστρια και διεκδίκησε την παίκτρια. «Δεν θα γινόταν, θα το ‘χα τύψεις δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ» συμπλήρωσε, ενώ ο Λιανός σχολίασε το ψηστήρι του Πάνου και είπε πως του θύμιζε "καμάκι στη Μύκονο!".


Αξίζει να σημειωθεί πως χθες έγιναν πολλά steals.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!