TV BITS

Αυτή η φωτογραφία φούντωσε τις φήμες πως έρχεται ένα Survivor All Star

Μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram ο πρώην νικητής του Survivor Ηλίας Γκότσης, στην οποία ποζάρει με δύο πρώην παίκτες από τον πρώτο κύκλο του γνωστού tv show, προκάλεσε ενθουσιασμό στους φαν του, που είναι βέβαιοι πως σύντομα θα δούμε ένα Survivor All Star με παίκτες από όλους τους προηγούμενους κύκλους.

Ο Ηλίας Γκότσης, πόζαρε μαζί με τους Κώστα Αναγνωστόπουλο (ο γνωστός Μισθοφόρος) και Κωνσταντίνο Βασάλο και έγραψε στη λεζάντα: "Έφερα και τον Κώστα Βασάλο μπας και με θυμηθεί... Υ.Γ Έπεται συνέχεια...#soon" 


Την ίδια ακριβώς φωτογραφία δημοσίευσε και ο Αναγνωστόπουλος ο οποίος έγραψε στη λεζάντα: "Όλα θα λυθούν σύντομα.. στην  πίστα..#pirateslife #misthoforos #pirates #blackpearl #survivorgr #survivorallstar" και φυσικά το γεγονός πως πρόσθεσε ως hashtag τη λέξη SurvivorAllStar έκανε τους πάντες να είναι βέβαιοι πως αυτοί οι τρεις πρώην παίκτες, μαζί με τη Κατερίνα Δαλάκα που έχει εκφράσει δημόσια την επιθυμία της να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο αβ γίνει ένα Survivor All Star, σύντομα θα επιστρέψουν όλοι μαζί σε ένα συναρπαστικό νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.


Να σημειωθεί πως αυτές οι αναρτήσεις στο Instagram έγιναν λίγες μόλις μέρες μετά τη δυσαρέσκεια που είχε εκφράσει ο Ηλίας Γκότσης για τις δηλώσεις του Κώστα Αναγνωστόπουλου και του Κώστα Κοκκινάκη και ειδικά του Μισθοφόρου που είχε πει "Δεν θυμάμαι κανένα δυνατό από το δεύτερο Survivor" .
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@ilias__gkotsis) on Nov 16, 2019 at 6:52am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!