TV BITS

The Voice: Μια 44χρονη καθαρίστρια μάγεψε τους κριτές με τη φωνή της [βίντεο]

Στο χθεσινοβραδινό 14ο Blind Audition μια 44χρονη γυναίκα που εργάζεται ως καθαρίστρια κατάφερε να κάνει δύο coaches να γυρίσουν τις καρέκλες τους, μολονότι είμαστε στην τελευταία φάση των auditions και οι περισσότερες θέσεις στην ομάδα του κάθε coach έχουν ήδη γεμίσει.

Η 44χρονη τραγουδίστρια είναι η Χριστίνα Ιωάννου και πριν εμφανιστεί στη σκηνή του The Voice, μάθαμε ορισμένα πράγματα για τη ζωή της

«Γεννήθηκα πριν από 44 χρόνια στην Πάτρα και τα 20 τελευταία μένω στην Αθήνα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Ιωάννου, προσθέτοντας. «Στην Αθήνα είμαι ουσιαστικά σε δύο δουλειές. Η πρωινή μου δουλειά έχει να κάνει με την καθαριότητα στη Μαρίνα Ζέας και η βραδινή μου δουλειά είναι το τραγούδι».

«Η πρωινή μου δουλειά έχει να κάνει καθαρά με τον βιοπορισμό, να μπορώ να ανταπεξέρχομαι στις υποχρεώσεις μου επειδή η βραδινή δουλειά δεν έχει πάντα σταθερότητα, αναγκαστικά θα πρέπει να κάνω κάτι το πρωί για να μπορώ να ανταπεξέρχομαι. Το βράδυ είναι ξεκούραση γιατί το να τραγουδάω σε διάφορα μαγαζιά με ξεκουράζει από την καθημερινότητα μου. Αισθάνομαι ότι εκεί ζω, εκεί αναπνέω» σημείωσε η 44χρονη διαγωνιζόμενη στο εισαγωγική της απόσπασμα.

Όταν η Χριστίνα ερμήνευσε το The Dawns , ο Σάκης και η Έλενα τη διεκδίκησαν με πάθος στην ομάδα τους.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!