TV BITS

The Voice: Ο Σάκης δεν ήξερε πως αυτή η διαγωνιζόμενη λιποθυμά στη θέα του

Στο χθεσινό 13ο Blind Audition του The Voice είδαμε να ανεβαίνει στη σκηνή μια νεαρή διαγωνιζόμενη που στην πορεία μάθαμε πως... λιποθυμά όταν βλέπει μπροστά της τον Σάκη Ρουβά.

Η Εβίτα Βαλέρη ανέβηκε στη σκηνή του The Voice και ερμήνευσε το κομμάτι "Άδωνις" τη μεγάλη επιτυχία της Άλκιστις Πρωτοψάλτη.

Και ο πρώτος που πάτησε το κουμπί και γύρισε την καρέκλα του ήταν ο Σάκης Ρουβάς, ενώ αργότερα γύρισε και η Έλενα Παπαρίζου.

 

 

Όμως η μάχη της διεκδίκησης έδειχνε πως ήταν μάλλον... άνιση, αφού η Εβίτα εξομολογήθηκε πως στο παρελθόν έχει λιποθυμήσει επειδή είχε δει το Σάκη Ρουβά!

 

«Ο Σάκης με έχει κάνει ήδη μια φορά να λιποθυμήσω. θα μπορούσε να το κάνει και σήμερα» είπε η Εβίτα και εξήγησε «Το σκηνικό συνέβη το 1997 στην γιορτή των αγγέλων στη Θεσσαλονίκη, είχες κατέβει σαν άγγελος από ένα ελικόπτερο και είχε γίνει χαμός. Ήμασταν πιτσιρίκια κάτω και έτρεχα την μάνα μου, Ρουβίτσα η μάνα Ρουβίτσα και η κόρη, να με ανεβάσει στη σκηνή. Τραγουδάει ο Σάκης «τώρα που με έχεις μες στην αγκαλιά σου»…» σημείωσε η Εβίτα για να τη διακόψει ο Σάκης Ρουβάς ανεβαίνοντας στη σκηνή και τραγουδώντας μαζί της την ίδια επιτυχία.

 

Όμως και πάλι η Εβίτα έκανε την έκπληξη και πήγε στην ομάδα της Παπαρίζου!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!