WOMEN'S GUIDE

Η 41χρονη Katie Holmes αποκάλυψε πως καταφέρνει να παραμένει τόσο fit

Στα 41 της, η χολιγουντιανή σταρ Katie Holmes, καταφέρνει να παραμένει απίστευτα καλλίγραμμη και όμορφη και τώρα αποκάλυψε τα fitness μυστικά της.

Η πρώην σύζυγος του Tom Cruise, με τον οποίο έχει αποκτήσει μια κόρη, τη 13χρονη σήμερα Suir Cruise, αποκάλυψε πως συχνά πηγαίνει στο γυμναστήριο έχοντας για παρέα τη κόρη της, και είπε πως νιώθει ευλογημένη που την έχει στη ζωή της.


Η Holmes πόζαρε στη Νέα Υόρκη, για το εξώφυλλο του τεύχους Δεκεμβρίου του περιοδικού Shape στις ΗΠΑ και όταν ρωτήθηκε για το πως και πόσο συχνά γυμνάζεται η σταρ απάντησε πως φροντίζει να γυμνάζεται μόνο 4 φορές την εβδομάδα.


Και ποιο είδος γυμναστικής προτιμά; Η Katie κάνει spinning και boxing ενώ δηλώνει φαν της yoga και του χορού. Όπως εξηγεί φροντίζει να μην κάνει κάθε φορά το ίδιο στυλ γυμναστικής για να μη βαριέται και λατρεύει το συνδυασμό γυμναστικής και χορού.


Στο σπίτι της ένα ποδήλατο γυμναστικής (spin bike) για να κάνει μόνη της spinning αν χρειάζεται να ξυπνήσει πολύ νωρίς το πρωί, αλλά γενικά προτιμά να πηγαίνει σε κάποιο γυμναστήριο.


Παράλληλα αποκάλυψε πως μόλις πριν από δυο χρόνια ανακάλυψε το boxing και πως της αρέσει πολύ γιατί τη βοηθά να γυμνάζει και το πάνω μέρος του σώματός της, κάτι που συχνά αμελεί να κάνει μόνη της στο γυμναστήριο.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!