WOMEN'S GUIDE

Sirtfood: Αυτή τη διατροφή ακολούθησε η Adele και έμεινε... μισή

Πρόσφατα η διάσημη τραγουδίστρια Adele πήγε σε ένα μασκέ πάρτι και άφησε τους πάντες άφωνους με το πόσο πολύ έχει αδυνατίσει μέσα στο 2019 και συγκεκριμένα από όταν ανακοίνωσε πως χωρίζει.

Είχαν προηγηθεί εμφανίσεις στο γάμο της Jennifer Lawrence και στο πάρτι γενεθλίων του Drake όπου πάλι όλοι σχολίαζαν το εμφανέστατα αδυνατισμένο σώμα της Adele.


Βρετανικά media έχουν αποκαλύψει πως η Adele τους τελευταίους μήνες ασχολείται φανατικά με το πιλάτες και μάλιστα γυμνάζεται παρέα με την Ayda Field τη σύζυγο του pop star Robbie Williams και συνολικά λέγεται πως έχασε πάνω από 20 κιλά!
 

Όμως εκτός από την άθληση και τη γυμναστική, μεγάλο ρόλο στην απώλεια κιλών έπαιξε και η διατροφή. Όπως αναφέρει η Sun, η τραγουδίστρια φέρεται να είναι πιστή ακόλουθος της δίαιτας Sirtfood. Η διαίτα αυτή περιέχει φαγητό με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες sirtuin -στα ελληνικά σιρτουίνες- και περιλαμβάνει κάποιες «υπερτροφές», όπως μήλα, μύρτιλλα, φαγόπυρο, μαύρη σοκολάτα με τουλάχιστον 85% κακάο, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, πράσινο τσάι, κόκκινο κρασί, καρύδια. Σημαντικό είναι, πως οι υπερτροφές αυτές καίνε το λίπος, αυξάνουν τη μυϊκή μάζα και ρυθμίζουν το μεταβολισμό.Όσο για τις σιρτουίνες, αυτές είναι επτά και καθεμία από αυτές προσφέρει κάτι διαφορετικό στον οργανισμό μας. Μάλιστα θεωρούνται οι πρωτεϊνες της μακροζωίας, καθώς επηρεάζουν κατά κύριο λόγο τις κυτταρικές διαδικασίες, όπως την επιδιόρθωση των φλεγμονών, την παραγωγή ενέργειας των κυττάρων καθώς και την ανάπλαση των κυττάρων που εκφυλίζονται με την πάροδο του χρόνου, δηλαδή την αντιγήρανση.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!