TV BITS

O Γιώργος Καπουτζίδης ξεσπάθωσε μιλώντας για τους ανθρώπους της τηλεόρασης

Ο γνωστός παρουσιαστής, ηθοποιός και σεναριογράφος έχει πολυετή πείρα στην ελληνική τηλεόραση, αλλά σε νέα τηλεοπτική συνέντευξη έδειξε σε όλους πως θεωρεί "ανήθικο" τον τρόπο που λειτουργούν κάποιοι στην tv.

O Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή The Dot και τα όσα είπε για την ελληνική τηλεόραση δεν είναι καθόλου κολακευτικά.


Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του είπε χαρακτηριστικά: «Η τηλεόραση δεν μας βοηθάει να εξελιχθούμε, είναι ένα βαρίδι που μας κρατάει πίσω. Ακούς κυρίως απόψεις μεσαιωνικές, αναχρονιστικές, ρατσιστικές, σαχλές. Στις περισσότερες εκπομπές, όχι σε όλες, γιατί η γενίκευση είναι πάρα πολύ κακό πράγμα. Ακούγονται πάρα πολλές τέτοιες απόψεις. Αν θες να πάρεις ένα 20-25% υπάρχουν 3-4 στανταράκια που μπορείς να πεις και το 20-25% να σε χειροκροτεί. Άμα θες να το κάνεις, το κάνεις. Όσοι θέλουν να το κάνουν, έχουν ένα 20αράκι και πορεύονται. Εγώ αυτό το θεωρώ ανήθικο γιατί τις περισσότερες φορές το κάνουν άνθρωποι, οι οποίοι έχουν υψηλότερο επίπεδο.
Κυρίως το κάνουν για το συμβολαιάκι τους, εγώ αυτό αισθάνομαι. Αυτό εγώ δεν το έκανα ποτέ στην τηλεόραση και όσα λάθη έχω κάνει προσπαθώ να τα βελτιώνω και να καλυτερεύω. Αν κάποιος άνθρωπος έχει άσχημες απόψεις, δεν θέλω να πάω στην εκπομπή του. Συνήθως αυτοί οι άνθρωποι, άμα δεν έχεις εσύ τη δική τους άποψη, εκνευρίζονται πάρα πολύ. Και θέλουν αναγνώριση κι εκτίμηση. Ε, δεν μπορείς να έχεις την εκτίμησή μου ρε φίλε».
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!