TV BITS

Άγριο ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα κατά του ράπερ Snik [βίντεο]

Έξαλλος έγινε ο γνωστός παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας με τα όσα είδε να έχουν καταγράψει οι κάμερες σε ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον Snik και ξεσπάθωσε βρίζοντας τον άσχημα!

Ο Γιώργος Λιάγκας στη μεσημεριανή εκπομπή του (προβάλλεται το πρωί στο ΣΙΓΜΑ) έδειξε πλάνα στα οποία ο ράπερ Snik που διατηρεί δεσμό με το μοντέλο και κριτή του GNTM  Ηλιάνα Παπαγεωργίου, φέρεται με πραγματικά αγενή τρόπο σε μια ρεπόρτερ του ΑΝΤ1.


Ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του μετά την προβολή του βίντεο πραγματικά έβρισαν άσχημα το ράπερ, τον οποίο αποκάλεσαν "τίποτα".


"Της φέρθηκε απίστευτα. Εγώ θεωρώ πως αυτοί οι άνθρωποι θεωρούν πως όσο πιο αγενείς είναι, τόσο πιο μάγκες θα γίνουν. Η αγένεια προς μία εκπρόσωπο των ΜΜΕ, θεωρεί αυτός ο τύπος… μην τον χαρακτηρίσω τώρα. Και δεν είναι και ωραίος γκόμενος. Τι του βρήκε η Ηλιάνα; Την αγένεια εγώ τη βλέπω. Είναι αγενής. Φοβάται τις κάμερες; Σιγά τον Κάνιε Γουέστ της Ελλάδας. Μη χέσ..ουμε κιόλας. Άντε, ο κάθε τίποτα νομίζει πως έχει υπόσταση στην Ελλάδα. Ο κύριος τίποτα. Σιγά ρε μην αποκαλύψουμε το μεγάλο μυστικό του τεράστιου καλλιτέχνη. Έβγαλε η μύγα κωλ.. και έχ..ε τον κόσμο όλο. Αμάν πια. Έχει πέντε φρουρούς. Αισθάνονται όλοι. Δεν θέλω να ασχολούμαι άλλο με τον κύριο. Τα φιλάκια μας στην Ηλιάνα και μπράβο για την επιλογή της. Να τον χαίρεται. Ηλιάνα να τη χαίρεσαι την καινούργια σου αγάπη" είπε ο παρουσιαστής.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!