TV BITS

The Voice: Η Έλενα νόμιζε πως θα αντικρίσει γυναίκα και είδε άντρα [βίντεο]

Ο λόγος που πολλοί επιλέγουν το The Voice και η αιτία που αυτό το talent show παραμένει ένα από τα δημοφιλέστερα στον πλανήτη, είναι γιατί οι coaches πραγματικά δεν ξέρουν τι θα δουν όταν γυρίσουν τις καρέκλες τους, απλά ακούν και κρίνουν τις φωνές. Και συχνά όταν πατούν το κόκκινο κουμπί, τούς περιμένουν... εκπλήξεις!

Και μια μεγάλη έκπληξη τους περίμενε όταν ο Αποστόλης Διαμαντόπουλος,ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε το " My Melancholy Blues" των θρυλικών Queen, αφού η Έλενα Παπαρίζου (και όχι μόνο) ήταν βέβαιη πως άκουγε τη φωνή μιας γυναίκας!.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του ο Πάνος Μουζουράκης και η Έλενα Παπαρίζου δεν κατάλαβαν ότι ήταν αγόρι, καθώς η φωνή του τους έμοιζε για γυναικεία.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Σάκης Ρουβάς γύρισαν πρώτοι της καρέκλες τους, ενώ το ίδιο έκαναν και οι άλλοι δύο κριτές λίγο πριν το τέλος του τραγουδιού.

“Κατάλαβα πως είσαι άντρας στα τελευταία 12 δευτερόλεπτα!”, του είπε ο Πάνος Μουζουράκης, ενώ η Έλενα Παπαρίζου ανέφερε: “Εγώ, νόμιζα πως ήταν γυναίκα”!

Αν και τον διεκδίκησαν και οι τέσσερις κριτές, ο Αποστόλης Διαμαντόπουλος πήρε την απόφαση να πάει στην ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!