TV BITS

The Voice: Ένας νεαρός ντελιβεράς μάγεψε τους κριτές με το ταλέντο του [βίντεο]

Στη χθεσινή  βραδιά του 6ου Blind Audition του The Voice, η εκπληκτική ερμηνεία ενός νεαρού σε μια γνωστή μπαλάντα, στάθηκε η αφορμή οι 4 coaches να μιλήσουν και για τους... ντελιβεράδες.

Ο Δημήτρης Γεράρδος εμφανίστηκε στη σκηνή και τραγούδησε το «Not the only one» του Sam Smith, ενθουσιάζοντας και τους τέσσερις κριτές που γύρισαν την καρέκλα τους. Μάλιστα, ιδιαίτερα εντυπωσιασμένη ήταν η Ελενα Παπαρίζου, η οποία είπε τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό διαγωνιζόμενο.

«Αυτό που μας έδειξες σήμερα, δείχνει ότι είσαι πραγματικά ένας σταθερός τραγουδιστής. Έχεις και σωστό κριτήριο για τον εαυτό σου. Είναι το πιο σημαντικό πράγμα για έναν καλλιτέχνη, να ξέρει τι είναι. Μπορεί να εργάζεσαι σε μια πιτσαρία αλλά είσαι καλλιτέχνης αγάπη μου. Θέλω πάρα πολύ να έρθεις στην ομάδα μου», του είπε χαρακτηριστικά.


Από την μεριά του και ο Πάνος Μουζουράκης ενθουσιάστηκε, ενώ για να χαλαρώσει τον διαγωνιζόμενο έκανε ένα σχόλιο για τους ντελιβεράδες, λέγοντας του πως δεν πρέπει οι πελάτες να παραγγέλνουν όταν βρέχει, αν και ο ίδιος το έχει κάνει.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!