TV BITS

Ο Νίκος Μουτσινάς έμεινε άφωνος με κάτι που είπε ο Δημήτρης Παπανώτας

Ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος Δημήτρης Παπανώτας ήταν χθες καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και έδειξε από την αρχή πως ήταν έτοιμος να μιλήσει για όλα.

Όμως μια ατάκα που ξεστόμισε, μάλλον αιφνιδίασε το Νίκο Μουτσινά, αφού στην ουσία αποκάλυψε πω πιθανά ο ίδιος να βρίσκονταν στη θέση του και να είχε την εκπομπή του.
Μιλώντας για την αποχώρηση του από την εκπομπή της Τσιμτσιλή είπε
«Δεν την πήρα εγώ την απόφαση. Ουσιαστικά, ήταν απόφαση του καναλιού. Είχαμε συζητήσει κάποια πράγματα με την παραγωγή για την επόμενη χρονιά και η νέα διοίκηση του καναλιού αποφάσισε ότι δεν θα γίνουν αυτά τα πράγματα. Κι εγώ αποφάσισα ότι εφόσον υπάρχουν κι άλλες προτάσεις -και πέρυσι πήγε να συμβεί κάτι ανάλογο το καλοκαίρι. Θα μπορούσα να έχω κάνει και τη δική σου εκπομπή, ξέρεις… Αλλά τελικά πήγες εσύ. Δεν τα ξέρεις αυτά;», αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας. Ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε με το δικό του, μοναδικό χιούμορ: «Να πούμε ένα ευχαριστώ στον Δημήτρη Παπανώτα»!

«Με το Happy Day δεν έκλεισε ακριβώς ο κύκλος και στεναχωριέμαι που μου λείπουν τα παιδιά. Ήταν μια παρέα που δεθήκαμε σε προσωπικό επίπεδο. Υπάρχει ένα δέσιμο, το οποίο δεν μπορείς να φανταστείς. Μου λείπουν τα παιδιά», κατέληξε ο Δημήτρης Παπανώτας.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!