TV BITS

Ο Γιώργος Λιάγκας δάκρυσε μιλώντας για το διαζύγιο του [βίντεο]

Ο Γιώργος Λιάγκας στη νέα μεσημεριανή εκπομπή του, είχε καλεσμένο ένα γνωστό ηθοποιό και όταν η κουβέντα τους έφτασε στο διαζύγιο, ο ίδιος ο παρουσιαστής "λύγισε" και δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυά του μιλώντας για το δικό του χωρισμό με τη Φαίη Σκορδά.

Καλεσμένος στην εκπομπή ήταν ο Γιώργος Παρτσαλάκης, και μεταξύ άλλων μίλησε για τις πρώην συζύγους του και τα παιδιά του. Μια φράση του στάθηκε ικανή να συγκινήσει τον γνωστό παρουσιαστή, ο οποίος έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τα παιδιά του.

«Έχω εξαιρετικές σχέσεις με τις πρώην συζύγους μου, αλλά όχι πολύ πολιτισμένα πράγματα. Για να φτάσουμε στο σημείο να πονέσουμε τα παιδιά μας σημαίνει ότι υπήρχε πρόβλημα. Και θα πρέπει αυτά τα παιδιά να κατανοήσουν για ποιο λόγο πόνεσαν. Εάν δεν συντρέχει λόγος, είναι όλα καλά και όλα ωραία, μπαίνει κι ένα ερώτημα “ρε πατέρα, γιατί μου το έκανες αυτό;”…», είπε ο Γιώργος Παρτσαλάκης κι έκανε τον Γιώργο Λιάγκα να πει: 

«Κοίτα τώρα, με βλέπεις κι έχω συγκινηθεί γιατί με εκφράζει απόλυτα αυτό που είπες. Δεν υπάρχει συνειδητοποιημένος άνθρωπος που έχει χωρίσει κι έχει παιδιά, που να μην αισθάνεται σαν κι εσένα, ότι και να λέμε ρε παιδί μου ότι ο χωρισμός δεν πειράζει, είναι ένας πόνος για τα παιδιά σου μεγάλος. Κι εγώ αισθάνομαι πάντα υπόλογος απέναντι στα παιδιά μου και αισθάνομαι… Εδώ δεν νομίζω να το ξεπεράσω ποτέ», είπε συγκινημένος ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!