TV BITS

O Πέτρος Τατσόπουλος λιποθύμησε on air σε τηλεοπτική εκπομπή [βίντεο]

Ανησυχία προκάλεσε στους τηλεθεατές το γεγονός πως την ώρα που παρακολουθούσαν την ενημερωτική εκπομπή του Τάκη Χατζή, είδαν τον συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο να λιποθυμά.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής», βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Πέτρος Τατσόπουλος, προκειμένου να μιλήσει για το προσφυγικό.

Ωστόσο, μία απρόσμενη εξέλιξη περίμενε τους συντελεστές της εκπομπής καθώς, ο Πέτρος Τατσόπουλος αισθάνθηκε μία έντονη αδιαθεσία και ζήτησε να αποχωρήσει.

«Θα μου επιτρέψετε επειδή αισθάνομαι έναν ισχυρό πόνο στο στήθος να αποχωρήσω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός πολιτικός.

Μάλιστα, μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, ο Τάκης Χατζής ενημέρωσε τους τηλεθεατές, καθώς ανέφερε:

«Είχαμε ένα δυσάρεστο περιστατικό, είχαμε την λιποθυμία του κ. Τατσόπουλου. Ήταν εδώ μαζί μας μαζί με τον γιατρό τον κ. Λύρα να παρουσιάσουν ένα θέμα. Είναι μαζί του και ο κ. Βίτσας, έχουμε ενημερώσει και το ασθενοφόρο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, ο Πέτρος είναι γερός».

Όπως έγινε γνωστό ο συγγραφέας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

Τελικά όπως διαπίστωσαν οι γιατροί στο Ιπποκράτειο, ο γνωστός συγγραφέας έχει διαχωριστικό ανεύρυσμα. Ο Πέτρος Τατσόπουλος έχει διασωληνωθεί και αναμένεται να εισαχθεί στο χειρουργείο από λεπτό σε λεπτό για καρδιοχειρουργική επέμβαση.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!