TV BITS

The Voice: Τι δήλωσε η Χριστίνα Μπόμπα λίγο πριν την αποψινή μεγάλη πρεμιέρα

Απόψε Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ, θα γίνει η μεγάλη πρεμιέρα του νέου κύκλου του The Voice of Greece, που επιστρέφει ανανεωμένο.

Φέτος μαζί με τους Έλενα Παπαρίζου, Σάκη Ρουβά και Πάνο Μουζουράκη, θα δούμε και την Ελονώρα Ζουγανέλη να αναλαμβάνει το ρόλο της coach, ενώ ο Γιώργος Λιανός, μαζί με την Χριστίνα Μπόμπα αναλαμβάνουν την παρουσίαση του σόου.


Μάλιστα απόψε για πρώτη φορά, θα δούμε την Χριστίνα Μπόμπα, τη σύζυγο του Σάκη Τανιμανίδη να αναλαμβάνει ρόλο τηλεοπτικής παρουσιάστριας.


Χθες η Χριστίνα βρέθηκε στη γιορτή για τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του Μουσείου των Ψευδαισθήσεων, που άνοιξε ο Σάκης Τανιμανίδης στην Αθήνα και δέχτηκε ερωτήσεις για τον πρώτο μεγάλο τηλεοπτικό της ρόλο και τη σχέση της με τον Γιώργο Λιανό.

«Ο Γιώργος είναι ένας καταπληκτικός παρουσιαστής. Ένας άνθρωπος γεμάτος χιούμορ. Μαζί κάνουμε ένα καταπληκτικό δίδυμο. Νιώθω ευλογημένη και τυχερή που συνεργάζομαι μαζί του. Είμαστε συμπαρουσιαστές. Εννοείται πως εμένα είναι η πρώτη φορά που κάνω κάτι τέτοιο. Ο Γιώργος είναι πολύ έμπειρος. Εγώ μαθαίνω από αυτόν και εννοείται πως ηγείται του όλου project», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε και για τις συμβουλές που της έδωσε ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης, και αποκάλυψε ότι την έχει δει στις πρόβες και τη βρίσκει πολύ καλή!

Δείτε όλα όσα είπε η Χριστίνα λίγες ώρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα και την αρχή των φετινών "Blind Auditions" του The Voice.

Το «The Voice of Greece» δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Παρασκευή και Κυριακή στις εννέα το βράδυ στο ΣΙΓΜΑ και στο ΣΚΑΙ

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!