TV BITS

Και η Λάουρα Νάργες ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το The Voice

Αλλεπάλληλες είναι οι ανατροπές για το νέο κύκλο του αγαπημένου talent show The Voice, αφού μόλις ανακοινώθηκαν οι νέοι παρουσιαστές και οι coaches, ξαφνικά η Λάουρα Νάργες, που είχε αναλάβει την παρουσίαση του backstage ανακοίνωσε πως αποχωρεί!

Θυμίζουμε πως ήδη έχουν εδώ και καιρό ανακοινώσει την αποχώρησή τους από το σόου, ο παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης και ο κριτής Κωστής Μαραβέγιας.


Πρόσφατα έγινε γνωστό πως στη θέση του Γιώργου Καπουτζίδη θα δούμε τους Γιώργο Λιανό και Χριστίνα Μπόμπα, ενώ στη θέση του Κωστή Μαραβέγια, θα δούμε την Ελεονώρα Ζουγανέλη και όλοι οι άλλοι θα παρέμεναν στα πόστα τους.


Και μόλις.... τρίτωσε το κακό, αφού η Λάουρα ανακοίνωσε πως αποχωρεί: "Και τριτώνει: Τελικά κλείνει και για έμενα ο κύκλος του The Voice Of Greece. Η θέση μου στα backstage ήταν κάτι που έκανα με πολύ αγάπη, μεράκι και αφοσίωση αφού νιώθω την κάθε αγωνία που μπορεί να έχει ένας παίκτης. Άλλωστε ξεκίνησα και εγώ από ένα παιχνίδι τάλεντ σόου, τότε το 2008 με το So You Think You Can Dance 2 στο Mega. Μία αγκαλιά στην ομάδα που συνεργάστηκα τα τελευταία 2,5 χρόνια και της οποίας εύχομαι κάθε επιτυχία τώρα αλλά και στο μέλλον!" έγραψε στο Instagram


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!