WOMEN'S GUIDE

Χρήσιμα tips για να διαρκέσει το μαύρισμα σας περισσότερο

Αν φέτος το καλοκαίρι είχατε την ευκαιρία να απολαύσετε ηλιόλουστες διακοπές και έχετε αποκτήσει ένα χρυσαφένιο - σοκολατί μαύρισμα που δε θέλετε να το χάσετε αμέσως, υπάρχουν ορισμένα tips για να δώσετε διάρκειά στο μαύρισμα σας και αν έχετε την ίδια υγιή όψη στην επιδερμίδα σας και το φθινόπωρο. 

Φυσικά όσο ο καιρός το επιτρέπει, μπορείτε να συνεχίσετε να "προσθέτετε" μαύρισμα, αρκεί να θυμάστε πάντα πως η ατνηλιακή προστασία είναι απαραίτητη όλο το χρόνο (και όχι μόνο το καλοκαίρι όπως πολλοί λανθασμένα πιστεύουν).


Δείτε τι άλλο μπορείτε να κάνετε για να παρατείνετε το μαύρισμα σας.
 

Κάντε χλιαρά ντους

Το καυτό νερό μπορεί να αφυδατώσει το δέρμα σας, οδηγώντας το στη γρηγορότερη απόπτωση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας σας και στην προκειμένη περίπτωση του μαυρίσματός σας. Άρα χλιαρά ντουζ για να «κλειδώσετε» το χρώμα σας.

Ενυδάτωση, ενυδάτωση, ενυδάτωση

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να κρατήσετε το sexy μαύρισμά σας, πέρα από τη συνεχή χρήση ενυδατικής body lotion ή body butter. Και άλλο ένα θετικό αυτού είναι η τρομερή μυρωδιά που θα αποκτήσει το σώμα σας με την χρήση καθενός από τα παραπάνω. Και φυσικά πίνετε πολύ νερό!

Και όμως ναι, απολέπιση

Μπορεί να είναι το τελευταίο πράγμα που έρχεται στο μυαλό σας, αλλά είναι σημαντικό να κάνετε στο σώμα σας μια εβδομαδιαία απολέπιση, για να αποβάλετε τα νεκρά κύτταρα που θα δημιουργήσουν κηλίδες.

Self Tan

Το πρόσωπό σας είναι το πρώτο πράγμα που θα προσέξει κάποιος από ολόκληρη την ηλιοκαμένη σας επιδερμίδα. Ωστόσο είναι και αυτό που αποκτά χρώμα με μεγαλύτερη δυσκολία σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα. Χρησιμοποιήστε λοιπόν προϊόντα self tan για να δώσετε μια πραγματική ώθηση στο μαύρισμα του προσώπου.

Bronzer

Χρησιμοποιήστε ένα ματ bronzer, για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε και πάλι αυτό το all day μαύρισμα που με τόσο κόπο αποκτήσατε. Το κόλπο είναι να το τοποθετήσετε εκεί που ο ήλιος χτυπάει πρώτα το δέρμα σας, όπως τους ώμους, το μπούστο, το μέτωπο, τη μύτη και τα ζυγωματικά.

 

Β-Καροτίνη στις τροφές

Πολλές έρευνες έχουν δείξει πως μια διατροφή πλούσια σε β-καροτίνη μπορεί να αναδημιουργήσει το sun kissed δέμα σας από το τίποτα. Οι τροφές αυτές μπορεί να είναι πατάτες, μάνγκο, βερίκοκα και εννοείται καρότα. Βάλτε λοιπόν στο καθημερινό σας διατροφικό πρόγραμμα τα φιλικά με το μαύρισμά σας φρούτα και λαχανικά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!