TV BITS

Μάθαμε ποιος θα είναι (πιθανότατα) ο 4ος κριτής του φετινού The Voice [βίντεο]

Με το που έκανε πρεμιέρα ο Γιώργος Λιάγκας, η εκπομπή του άρχισε τις αποκαλύψεις και μια από τις αποκλειστικές ειδήσεις που ακούσαμε αφορά τον αντικαταστάτη του Κωστή Μαραβέγια στο The Voice.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό ανακοινώθηκε πως ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν θα παρουσιάζει φέτος το γνωστό talent show, ενώ πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το The Voice και ο Κωστής Μαραβέγιας.


Έτσι πολλά γράφονταν για το ποιοι θα είναι οι αντικαταστάτες τους και μάλιστα κάποια δημοσιεύματα έλεγαν πως ειδικά για τη θέση του κριτή έχει γίνει πρόταση σε πολλούς διάσημους τραγουδιστές αλλά είπαν "όχι".


Τώρα στην εκπομπή "Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα", ακούσαμε πως σήμερα ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί, έχει σύσκεψη για το The Voice και εκεί θα οριστικοποιήσει πιθανά τη συμφωνία με όποιον θα αναλάβει τη θέση του τέταρτου coach και συγκεκριμένα το ρεπορτάζ της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα αναφέρει πως το πρόσωπο αυτό κατά 95% θα είναι ο Αντώνης Ρέμος.


Επίσης αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ της εκπομπής πως οι άλλοι τρεις κριτές - coaches (Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου και Πάνος Μουζουράκης) θα παραμείνουν στις θέσεις τους, ενώ για την παρουσίαση του σόου ακούστηκε το όνομα του Γιώργου Λιανού.


Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή που δημοσιεύει το gossip-tv.gr , στο οποίο, μεταξύ άλλων, ακούγεται ο Γιώργος Λιάγκας να χαρακτηρίζει "απαράδεκτο" τον Κωστή Μαραβέγια που αποχώρησε χωρίς καμιά προειδοποίηση.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!