TV BITS

Guess my Age: Ο Γιώργος Λιάγκας δέχτηκε πρόταση γάμου [βίντεο]

Χθες έγινε η πρεμιέρα του νέου τηλεπαιχνιδιού Guess My Age με παρουσιαστή το Γιώργο Λιάγκα και στο πρώτο κιόλας σόου ο Γιώργος Λιάγκας δέχτηκε πρόταση γάμου στα πλατό!

Το Guess My Age είναι ένα διασκεδαστικό τηλεπαιχνίδι, που σημειώνει τεράστια επιτυχία σε πάνω από 20 χώρες και για πρώτη φορά έρχεται στην ελληνική τηλεόραση και θα προβάλλεται από το ΣΚΑΙ στην Ελλάδα και το ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο.


Οι παίκτες διεκδικούν ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο (50.000 ευρώ) και καλούνται να μαντέψουν την ηλικία, από διάφορους αγνώστους.


Όμως στη χθεσινή πρεμιέρα μια από τις δυο παίκτριες, μάλλον... γλυκοκοίταζε τον παρουσιαστή και του έκανε και πρόταση γάμου!


Συγκεκριμένα η μια παίκτρια αποκάλυψε πως είναι χωρισμένη και στην ερώτηση που της έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για το αν σκέφτεται να ξαναπαντρευτεί, η ίδια τον ρώτησε: «Είσαι ελεύθερος;».

Δείτε πως αντέδρασε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος αργότερα, όταν εμφανίστηκε ένας καλογυμνασμένος ημίγυμνος "άγνωστος" αστειεύτηκε ξανά λέγοντας πως η παίκτρια τώρα μάλλον θα θέλει να πάρει πίσω την πρόταση γάμου (και να επιλέξει το νεαρό) αλλά αυτή επέμενε και ο Λιάγκας είπε αστειευόμενος "Δεν με έχεις δει με μαγιό γι' αυτό!".

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!