TV BITS

Στην Κέρκυρα θα στηθεί μεγάλη γιορτή για την πρεμιέρα της σειράς "8 Λέξεις"

Η νέα τηλεοπτική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου "8 Λέξεις" θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, στις 21.00 στο ΣΚΑΙ στην Ελλάδα και έχει ετοιμαστεί μια μεγάλη γιορτή για την βραδιά της πρεμιέρας στην πλατεία Δημαρχείου στην Κέρκυρα.

Μετά την επιτυχία του "Τατουάζ", ο Ανδρέας Γεωργίου ετοίμασε μια νέα τηλεοπτική σειρά για το ΣΚΑΙ (μάλιστα ο ίδιος είπε σε συνέντευξή του πως ετοιμάζει και δεύτερο τηλεοπτικό πρότζεκτ σε συνεργασία με το ίδιο κανάλι) και πολλοί περιμένουν να δουν το πρώτο επεισόδιο της σειράς "8 Λέξεις".που θα προβληθεί την  Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, οι φίλοι της σειράς από την Κέρκυρα, όπου διαδραματίζεται μέρος της πλοκής, θα έχουν την ευκαιρία να δουν μαζί με τον Αντρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου αλλά και συντελεστές της σειράς την πρεμιέρα σε κεντρική πλατεία του νησιού.

Κάτοικοι του νησιού μαζί με τους δημιουργούς, την Δήμαρχο Μερόπη Υδραίου και τους ανθρώπους της Φιλαρμονικής θα έχουν συγκεντρωθεί από νωρίς στην πλατεία Δημαρχείου της Κέρκυρας για να παρακολουθήσουν σε γιγαντοοθόνη  την πρεμιέρα της  σειράς.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!