TV BITS

Η σειρά S1ngles επιστρέφει στην tv;

Μετά το οριστικό κλείσιμο του καναλιού MEGA, είδαμε αρκετές πρώην τηλεοπτικές επιτυχίες του σταθμού (όπως το Λόγω Τιμής) να αναβιώνουν και τώρα όλα δείχνουν πως στη λίστα θα προστεθεί και η τηλεοπτική σειρά S1ngles.

Η εν λόγω τηλεοπτική σειρά S1ngles, προβλήθηκε για τρεις σεζόν και αγαπήθηκε πολύ από τους τηλεθεατές και τώρα πολλοί πιστεύουν πως η σειρά επιστρέφει στην τηλεόραση εξαιτίας μια ανάρητησης που είδαν στο Instagram

Συγκεκριμένα, ο σεναριογράφος της σειράς Γιώργος Φειδάς δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μία φωτογραφία με τους χαρακτήρες που δημιούργησε και έγραψε στη λεζάντα χαρακτηριστικά: «Η επιστροφή στην αφετηρία δεν είναι πάντα άσχημη. Όλα εξαρτώνται από το ποσό ωραία είχες περάσει εκεί... #back to #square#ONE#το1είναιοαγαπημένοσμουαριθμός#s1NgLEs #revisited #life is a #gameof #cards #lets #play our #best #handand #see what #happens».

Έτσι λοιπόν, ο ίδιος δημιούργησε κάποια ερωτηματικά στους διαδικτυακούς του φίλους.

Τα βλέμματα μάλιστα τράβηξαν τα σχόλια της Μαρίας Σολωμού και της Αποστολίας Ζώη στην εν λόγω ανάρτηση, οι οποίες έδειξαν τον μεγάλο τους ενθουσιασμό. Περιμένουμε τη σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!