TV BITS

Ο Γιώργος Λιάγκας ως "Ναυαγός" ανακοινώνει πως πάει στον ΣΚΑΙ [βίντεο]

Με ένα αστείο βίντεο στο οποίο ο Γιώργος Λιάγκας θυμίζει το... ναυαγό Tom Hanks, ανακοινώθηκε και επίσημα η μεταγραφή του Γιώργου Λιάγκα στο ΣΚΑΙ.

Εδώ και αρκετό καιρό είχε ακουστεί πως ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος θα έληγε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤΕΝΝΑ και πράγματι πλέον ανακοινώθηκε και επίσημα πως κάνει μεταγραφή στο ΣΚΑΙ και ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας ανέβασε στο Instagram ένα αστείο βίντεο στο οποίο κάνει το ναυαγό και σχολιάζει διάφορα γεγονότα που έγιναν τα τελευταία χρόνια και μετά λέει αγανακτισμένος "ε λοιπόν εγώ φεύγω... την κάνω".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giorgos Liagas (@gliagas) on Aug 1, 2019 at 2:32am PDT

Σε επίσημη ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΙ, αναφέρεται πως ο Γιώργος Λιάγκας θα ανήκει πλέον στο δυναμικό του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού, ενώ γίνεται γνωστό πως θα αναλάβει δύο τηλεοπτικά προγράμματα.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: "Ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάγκας από σήμερα εντάσσεται στο δυναμικό του ΣΚΑΪ.

O Γιώργος Λιάγκας θα ενισχύσει από τη νέα σεζόν το πρόγραμμα του καναλιού αναλαμβάνοντας τη ζώνη του σταθμού 12.00 με 14.00 και ένα καθημερινό τηλεπαιχνίδι".

Να σημειωθεί πως μετά από καιρό θα δούμε το Γιώργο Λιάγκα σε κάποια εκπομπή που δεν θα είναι στην απογευματινή ή τη βραδινή ζώνη, αν και παραμένει άγνωστο ποιο θα είναι το περιεχόμενο της μεσημεριναής εκπομπής που θα αναλάβει.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!