TV BITS

Η Βίκυ Βολιώτη αποχαιρετά το "Λόγω Τιμής" με ένα συγκινητικό μήνυμα [βίντεο]

H ηθοποιός που υποδύθηκε την Ηρώ, στην τηλεοπτική σειρά "Λόγω Τιμής", πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για το νέο "Λόγω Τιμής - 20 Χρόνια Μετά" που επιστρέφει στην tv.

Η Βίκυ Βολιώτη θέλησε να πει το δικό της αντίο στους συνεργάτες της και στη σειρά που την έκανε πολύ διάσημη, αφού ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής όταν προβλήθηκε στην τηλεόραση πριν από δυο δεκαετίες και να πει στους διαδικτυακούς φίλους τι σήμαινε για την ίδια το να συμμετέχει στο Λόγω Τιμής - 20 Χρόνια Μετά.


Έτσι ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram και έγραψε το ακόλουθο μήνυμα: «Τελείωσαν για μένα τα γυρίσματα στο «Λόγω τιμής, 20 χρόνια μετά». Ήταν μια πολύ συγκινητική διαδικασία. Ξέρετε, αυτή η σειρά δεν είναι ότι υπήρξε μια μεγάλη επιτυχία όταν πρωτοπαίχτηκε,  κυρίως συμβολίζει - για μένα - μια ολόκληρη εποχή. Μια εποχή γεμάτη όνειρα για όλους μας, μια εποχή εφηβείας της ψυχης μας. Και μετά περάσαμε απότομα σε μια διάψευση, σε ένα σκοτάδι γεμάτο αγωνία και αβέβαιο μέλλον.

Έτσι, η επιστροφή των γυρισμάτων γι'αυτό το σίριαλ ήταν για μένα μια συνάντηση με τη νεανική μου αποφασιστικότητα και ορμή, γεμίζοντας με με χαρά, θυμίζοντας μου το πάθος για ζωή που έχουμε στην εφηβεία μας.

Ελπίζω στο ραντεβού μας στα τέλη Σεπτεμβρίου (όταν θα αρχίσει να προβάλλεται η σειρά από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ) να μοιραστείτε μαζί μας τα ίδια συναισθήματα! Μέχρι τότε, καλή ξεκούραση και καλά μπάνια!» σημείωσε χαρακτηριστικά η Βίκυ Βολιώτη. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vicky Volioti (@vickyvolioti_official) on Jul 31, 2019 at 1:48am PDT


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!