WOMEN'S GUIDE

Το ρόφημα που θα σας βοηθήσει να είστε λαμπερές όταν πάτε διακοπές

Αν ετοιμάζεστε να πάτε διακοπές σε λίγες μέρες, τότε μπορείτε από τώρα να κάνετε κάποια πράγματα ώστε να είστε πιο όμορφες από ποτέ.

Πριν ετοιμάσετε βαλίτσες για τις διακοπές, φροντίστε να αφιερώσετε λίγο χρόνο, ώστε να κάνετε θεραπείες ομορφιάς σε μαλλιά, πρόσωπο και σώμα, για να είστε βέβαιες πως θα είστε φουλ ενυδατωμένες όταν θα βγείτε στον ήλιο. Αυτό μπορείτε να το κάνετε ακόμα και με μάσκες ομορφιάς που θα βρείτε στην αγορά ή ακόμα καλύτερα, κάνοντας κάποια αντίστοιχη θεραπεία ομορφιάς σε κομμωτήριο ή ινστιτούτο αισθητικής.


Καλό είναι και να φροντίσετε τη διατροφή σας, αποφεύγοντας για λίγες μέρες πριν τις διακοπές το αλκοόλ, το αλάτι, τα γλυκά και τον καφέ (όλα αυτά θα τα απολαύσετε και στις διακοπές σας).


Αντί για καφέ, αυτές τις μέρες που απομένουν μέχρι τις διακοπές, μπορείτε να δοκιμάσετε να πίνετε κάθε πρωί το ακόλουθο ρόφημα, που βοηθά να φύγουν οι τοξίνες, χαρίζει καθαρότερο δέρμα, λαμπερά μαλλιά και ανθεκτικότερα νύχια, ενώ βοηθά στην καλύτερη πέψη και την κυκλοφορία, ακόμα και στο... αδυνάτισμα. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που τα περισσότερα Spa προσφέρουν νερό με λεμόνι κατά τη διάρκεια των θεραπειών. Το λεμόνι βοηθά, αποτοξινώνει και συμβάλλει στη φυσική καύση του λίπους.

Πράσινο Τσάι με νερό Καρύδας, Blueberries, Μέλι & Λεμόνι
Υλικά

2 φακελάκια πράσινου τσαγιού
1/2 φλιτζάνι κατεψυγμένα blueberries
1 1/2 κουταλιά της σούπας μέλι
3 κουταλιές φρέσκο χυμό λεμονιού
4 φλιτζάνια νερό καρύδας, θερμαινόμενο
Προαιρετικά: φρέσκα φρούτα και φύλλα μέντας, για γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Προσθέστε τα blueberries, τα φακελάκια πράσινου τσαγιού, το μέλι και το χυμό λεμονιού σε μια κανάτα. Ρίξτε το ζεστό νερό καρύδας μέσα στην κανάτα.
Αφήστε τα υλικά να «δράσουν» για 5 λεπτά και, στη συνέχεια, αφαιρέστε τα φακελάκια τσαγιού. Σερβίρετε με πάγο, γαρνιρισμένο με φρέσκα φρούτα και δυόσμο, αν θέλετε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!