TV BITS

O Μπιλ Σαντριάς του PoL συγκινεί μιλώντας για τη ζωή του [βίντεο]

Είναι ένας από τους παίκτες που το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε μέσα από το δεύτερο κύκλο του Power of Love και προκάλεσε αρκετά σχόλια με τη συμπεριφορά του στο σπίτι της αγάπης, αλλά και με το δεσμό του με τη Ζένια Σολδάτου, έναν δεσμό που ξεκίνησε μετά τον τελικό και τέλειωσε πριν λίγες μέρες.

Όμως υπάρχουν πολλά που δεν ξέρουμε για τη ζωή του Μπιλ και ο ίδιος αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής που γεννήθηκε στην Αλβανία και μεγάλωσε στην Ελλάδα μίλησε για όταν έχασε τον πατέρα του σε ηλικία μόλις 2 ετών και πως βρέθηκε εκείνος και η αδερφή του να μεγαλώνουν σε ορφανοτροφείο.

«Όταν έχασα τον πατέρα μου ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος για μένα. Εγώ με την αδερφή μου ήμασταν τελείως μόνοι μας στους δρόμους. Μας μάζεψαν και μας πήγαν σε ένα είδος ορφανοτροφείου», δήλωσε μεταξύ άλλων στην εκπομπή "Μαζί σου". Η μητέρα του κέρδισε τη δικαστική μάχη και κατάφερε να πάρει τα παιδιά της, και να έρθουν στην Ελλάδα για ένα καλύτερο αύριο. Μετά μιλησε για το bullying που δέχτηκε για την καταγωγή του και πολλά άλλα.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!