TV BITS

H Kατερίνα Δαλάκα μίλησε ξανά για το φλερτ με τον Ατακάν [βίντεο]

Η μεγάλη νικήτρια του φετινού ελληνικού Survivor, είναι πλέον στην Ελλάδα και δέχεται βροχή ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους κυρίως για την αμοιβή της, αλλά και για το φλερτ που φάνηκε να έχει στο παιχνίδι με τον Τούρκο παίκτη Ατακάν.

Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα και τις δηλώσεις που έκανε στο αεροδρόμιο, η Κατερίνα Δαλάκα παραχώρησε την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή της μετά τη νίκη της, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.


Η Κατερίνα εμφανίστηκε στα πλατό της εκπομπής Μαζί Σου και φυσικά η Τατιάνα φρόντισε να τη ρωτήσει τόσο για την υπέρογκη αμοιβή που λέγεται πως έλαβε από το Survivor, εκτός από το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε, αλλά και για τον έρωτα με τον Ατακάν.


Και για τον Ατακάν, η Κατερίνα είπε πως δεν τον ερωτεύτηκε, αλλά άφησε να εννοηθεί πως ένιωσε κάποια πράγματα: "Όχι. Δεν τον ερωτεύτηκα. Εγώ στο παιχνίδι μπήκα καθαρά για τον στόχο που είχα. Το ότι αναπτύσσονται σχέσεις, φιλίες και ότι τα συναισθήματα εκεί μέσα είναι έντονα, ο καθένας μπορεί να το μεταφράσει με διαφορετικό τρόπο. Γενικά, είμαι ένα άτομο που αν έχω κάτι το λέω ξεκάθαρα, δεν κρύβομαι. Νομίζω δεν είναι ντροπή να νιώθεις κάποια πράγματα".


Και για την αμοιβή της παραδέχτηκε πως ήταν υψηλή , χωρίς να αποκαλύψει το ποσό και είπε : "Ισχύει ότι πήρα πάρα πολύ καλή αμοιβή. Οι καιροί είναι δύσκολοι και όταν σου δίνονται κάποιες καλές ευκαιρίες στη ζωή σου, πρέπει να τα ζυγίζεις τα πράγματα και να βλέπεις τι είναι καλό για σένα, για το μέλλον σου και την οικογένειά σου. Νομίζω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή."

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!