TV BITS

Ένα νέο τηλεπαιχνίδι και δυο νέες σειρές κάνουν σήμερα πρεμιέρα στο ΣΙΓΜΑ

Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού ξεκινά με τον πιο απολαυστικό τρόπο στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ, αφού σήμερα Δευτέρα 1 Ιουλίου θα κάνουν πρεμιέρα ένα νέο ανατρεπτικό τηλεπαιχνίδι, μια πολυβραβευμένη ξένη δραματική αισθηματική σειρά και μια ελληνική κωμική σειρά.

ΟΣΟ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ - ΝΕΑ ΚΩΜΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 22:20 ΣΤΟ ΣΙΓΜΑ

Δύο διαφορετικοί κόσμοι. Οι φτωχοί και οι πλούσιοι... Όταν η μοίρα αποφασίσει αυτοί οι κόσμοι να  συναντηθούν, οι αντιδράσεις θα είναι εκρηκτικές.

 Κωμικές καταστάσεις, εκπλήξεις και ανατροπές θα ζήσουν οι ήρωες της κωμικής σειράς «Όσο Έχω Εσένα» σε σενάριο Ρένας Ρίγγα και σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου. Μέσα από ένα ταξίδι αυτογνωσίας οι ήρωες εξελίσσονται και ζουν την καταλυτική αγάπη που τους αλλάζει.

 

Λίγα λόγια για τη σειρά: Ο Γιώργος αφήνει έγκυο τη Μελίνα, υπάλληλό του στην εταιρία. Η εγκυμοσύνη οδηγεί τη σχέση τους στον χωρισμό, όμως η Μελίνα αποφασίζει να αναθρέψει μόνη της το παιδί της. Οκτώ χρόνια μετά, η μοίρα παίζει ένα περίεργο παιχνίδι στη Μελίνα, αφού μια διαθήκη θα ανατρέψει τη ζωή όλων, που θα αναζητούν τον αρσενικό απόγονο της οικογένειας, στον οποίο θα κληρονομηθεί η εταιρία. Ο Γιώργος θα αναζητήσει τότε τον κληρονόμο του, ενώ ο Άλκης, ξάδερφός του, θα αναγκαστεί να μετακομίσει στη φτωχογειτονιά που κατοικεί η Μελίνα, η οποία θα του συμπαρασταθεί μαζί με τον πατέρα της, τον Μάκη…

 Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Κουρούμπαλης, Ευγενία Σαμαρά, Νικόλας Μπράβος, Μαρία Κωνσταντάκη, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Παναγιώτης Καρμάτης, Ειρήνη Βαλατσού, Χρήστος Σπανός, ο μικρός Άρης Σιάμπης, Κατερίνα Παπασιδέρη, Θάνος Κοντογιώργης. Στο ρόλο της Ντίντη η Υρώ Μανέ, της Άντζελας η Ελένη Κρίτα και του Μάκη ο Κώστας Κόκλας.

 

LA PATRONA: ΝΕΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΣΙΓΜΑ

Η πολυβραβευμένη δραματική αισθηματική σειρά της Telemundo, παραγωγής 2013, καθημερινά στο ΣΙΓΜΑ από τη Δευτέρα 1η Ιουλίου. Πρόκειται για μια σειρά που προβλήθηκε σε περισσότερες από 31 χώρες, και κατέγραψε πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Σε ένα κατεξοχήν ανδρικό επάγγελμα, η Gabriela, είναι μια σκληρά εργαζόμενη ανθρακωρύχος που κατηγορείται για ένα θανατηφόρο δυστύχημα, φυλακίζεται άδικα και τα χάνει όλα. Οκτώ χρόνια μετά, θα επιστρέψει στην πόλη με νέα ταυτότητα αναζητώντας δικαιοσύνη… La Patrona. 

Λίγα λόγια για τη σειρά: Η πανέμορφη και ατίθαση Γκαμπριέλα Σουάρεζ είναι η μοναδική γυναίκα που εργάζεται στο χρυσορυχείο του χωριού Σαν Πέδρο Ντελ Όρο του Μεξικού, πολλά μέτρα κάτω από τη γη, μόνη ανάμεσα σε πολλούς άντρες. Μέσα από απροσδόκητες συγκυρίες, η πρωταγωνίστρια θα γνωρίσει τον Αλεχάντρο, τον γιο του ιδιοκτήτη του χρυσορυχείου και της Αντόνια Γκέρα, μιας φιλόδοξης και αδίστακτης γυναίκας, που ζει μόνο για να πάρει στα χέρια της τα ηνία του χρυσορυχείου. Ανάμεσα στους δυο νέους, την Γκαμπριέλα και τον Αλεχάντρο, θα αναπτυχθεί ένα δυνατό ειδύλλιο στο οποίο όμως θα αντιταχθούν πολλά πρόσωπα. Η Αντονία θα μετατραπεί στον νούμερο ένα εχθρό της Γκαμπριέλα, καθώς θα κάνει τα πάντα για να καταστρέψει αυτή τη σχέση. Μεταξύ των δύο γυναικών θα εξελιχθεί μια μάχη χωρίς προηγούμενο…

Σκηνοθεσία: Víctor Herrera McNaught, Carlos Villegas Rosales, Victor Hugo Martinez/  Ηθοποιοί: Aracely Arámbula, Jorge Luis Pila, Christian Bach, Gonzalo García Vivanco

 

ΛΑΘΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕΣ:  NEO TΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 21:15

Συνήθως, σε όλα τα τηλεπαιχνίδια οι παίκτες καλούνται να βρουν τις σωστές απαντήσεις, όχι όμως και σε αυτό. Στο «Λάθος, κέρδισες» επιβραβεύεται η λάθος απάντηση, γιατί είναι ένα διαφορετικό τηλεπαιχνίδι γνώσεων, τύχης και στρατηγικής. Η Γιώτα Δαμιανού σας καλεί να κάνετε λάθος και να κερδίσετε έως €3000 την ημέρα.

Πώς παίζουμε;

Το παιχνίδι έχει τέσσερεις διαφορετικές φάσεις κατά τις οποίες οι τρεις διαγωνιζόμενοι καλούνται να απαντήσουν σε 13 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής έχοντας σαν στόχο να κερδίσουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν χωρίς όμως να βρουν τίποτα σωστό!

Ο νικητής έχει το δικαίωμα να παίξει και στο επόμενο επεισόδιο (συνολικά μέχρι και 10 επεισόδια) ενώ οι 9 με την καλύτερη βαθμολογία, στο τέλος θα διαγωνιστούν μεταξύ τους για να κερδίσουν ένα αυτοκίνητο αξίας €15,000!

Λάθος, κέρδισες! Γιατί εμείς στο ΣΙΓΜΑ … πληρώνουμε τα λάθη σας.


SPECIAL ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΠΩΝΥΜΩΝ -  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 21:15 ΣΤΟ ΣΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 1/7/19

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!