TV BITS

Survivor: Λίγο πριν το τελικό αποχώρησε ο Παναγιώτης [βίντεο]

H μαύρη ομάδα, έχασε την ασυλία και υποψήφιοι για αποχώρηση ήταν ο Παναγιώτης και η Δήμητρα, αφού από τους 3 Έλληνες που έχουν απομείνει στην ομάδα η μία, η Κατερίνα ήδη κέρδισε την πρόκριση στον τελικό.

Στο συμβούλιο ο Σάκης ανακοίνωσε πως αποχωρεί τελικά ο Παναγιώτης, ενώ νωρίτερα και οι δυο παίκτες είχαν πει πως στεναχωριούνται που έφτασαν μια ανάσα πριν το τελικό και ξαφνικά βρέθηκαν σε αυτή τη θέση.


Να σημειωθεί δε πως ο Παναγιώτης ήταν άρρωστος, αυτές τις μέρες, ενώ και η Δήμητρα αρρώστησε, με τη Δήμητρα να πετά... σπόντες πως ίσως αν δεν ήταν άρρωστοι, θα είχαν κερδίσει την ασυλία και πως αν είχε γίνει ατομικό το παιχνίδι, όπως περίμενε, ίσως η ίδια και ο Παναγιώτης, να βρίσκονταν απέναντι στους Έλληνες της άλλης ομάδας (την Αφροδίτη και το Νίκο) και πως ίσως και οι δυο τους (η Δήμητρα και ο Παναγιώτης) να είχαν καλύτερη βαθμολογία στη ψηφοφορία.


Πάντως ο Παναγιώτης όταν έμαθε πως αποχωρεί είπε: «Δυο φορές έφτασα στη πηγή και δεν ήπια νερό. Ολα για κάποιον λόγο γίνονται. Κρατάω τις καλές στιγμές από το παιχνίδι. Θέλω να πω στην ομάδα και στον εαυτό μου ένα συγνώμη, γιατί εδώ και δύο εβδομάδες ήμουν άρρωστος και δεν μπορούσα να αποδώσω όπως θα ήθελα. Εχω ευθύνη», είπε, με τον Σάκη Τανιμανίδη να τον διακόπτει, λέγοντας πως δεν πρέπει να κατηγορεί τον εαυτό του επειδή αρρώστησε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!