WOMEN'S GUIDE

Η Khloe αποκάλυψε τι σταμάτησε να τρώει για να χάσει 5 κιλά σε ενάμιση μήνα

H Khloe Kardashian, ήταν για χρόνια η... στρουμπουλή της διάσημης οικογένειας, αλλά πριν από λίγα χρόνια και μετά από έναν ακόμη χωρισμό, η Khloe απέκτησε το "Revenge Body" της και έκτοτε όχι μόνο το διατήρησε, αλλά ακόμα και μετά τη γέννηση της κόρης της True, δείχνει πιο καλλίγραμμη και πιο σέξι από ποτέ.

Συνολικά η Khloe πλέον ζυγίζει μείον 20 κιλά σε σχέση με πριν και η ίδια αποκάλυψε πως ειδικά τα τελευταία 5 κιλά, που ήθελε να χάσει μετά τη γέννα, τη δυσκόλεψαν πολύ, αλλά τα έχασε μέσα σε ενάμιση μήνα, απλά με το να σταματήσει να τρώει μια κατηγορία τροφών: τα γαλακτοκομικά.

"Μέσα σε ενάμιση μήνα, έχασα πέντε κιλά απλά και μόνο επειδή έκοψα τα γαλακτοκομικά, χωρίς να κάνω τίποτε άλλο διαφορετικό και αυτό ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. Η επιδερμίδα μου έγινε πιο καθαρή, είχα περισσότερη ενέργεια, δεν ήμουν πια πρησμένη. Αν φάω τώρα γαλακτοκομικά αμέσως αναστατώνεται το στομάχι μου και νιώθω πιο νωθρή", είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

"Θέλω να έχω πάντα υγιεινές επιλογές όταν πεινάω. Παλιότερα όταν είχα μια λιγούρα προτιμούσα να φάω ένα μπισκότο από το να κόψω μερικά λαχανικά, τώρα όμως δεν έχω τέτοιες δικαιολογίες. Στο ψυγείο μου έχω πάντα κομμένες φέτες καρπούζι ή ανανά. Επίσης λατρεύω τα μούρα. Σαν σνακ μπορεί να επιλέξω κάποιο γκουρμέ αλλαντικό. Και φτιάχνω ατομικά σνακ από χούμους που μπορώ να πάρω και μαζί μου για το δρόμο. Αγοράζω μόνο βιολογικά προϊόντα και αυτό το οφείλω στην Kourtney (σ.σ. τη μεγαλύτερη από τις αδελφές Kardashians). Τα Σαββατοκύριακα πηγαίνουμε με τα παιδιά σε τοπικές λαϊκές αγορές και ψωνίζουμε".

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!