TV BITS

Survivor: Απίστευτοι και αλλεπάλληλοι καβγάδες ξέσπασαν χθες [βίντεο]

Πολλά νεύρα είχαν χθες οι παίκτες και των δύο ομάδων και έγιναν μαλλιά κουβάρια στο δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία.

Αρχικά έγινε χαμός ανάμεσα σε δυο γυναίκες και συγκεκριμένα τη Δήμητρα και τη Σεντά. Η Δήμητρα θύμωσε με κάτι που άκουσε όταν αγωνίζονταν και έκανε μια χειρονομία που έκανε έξαλλη τη Σεντά και η κατάσταση αμέσως κλιμακώθηκε και η κόντρα τους φάνηκε να βγαίνει εκτός ελέγχου, με τη Δήμητρα να τσακώνεται σχεδόν με όλους τους παίκτες της άσπρης ομάδας.

Μετά από λίγο η έντση χτύπησε ξανά κόκκινο. Αυτή τη φορά τσακώθηκαν δυο Τούρκοι παίκτες: ο Γιουσούφ άρχισε να μιλάει για τον αγώνα, ωστόσο, γρήγορα κατέληξε να καβγαδίζει με τον Μπορά, ο οποίος δεν δίστασε να κατηγορήσει τον παίκτη πως είναι υπέρ της βίας, θυμίζοντας πως είχε χτυπήσει τον Χικμέτ. «Εσύ χτύπησες τον Χικμέτ. Εγώ ποτέ δεν έκανα τέτοια κίνηση», είπε ο Μπορά σχετικά με τον άγριο καβγά που είχαν Γιουσούφ και Χικμέτ, οι οποίοι είχαν μετατρέψει σε ρινγκ τον στίβο μάχης. «Εσύ είσαι υπέρ της βίας, να σου θυμίσω;», πρόσθεσε. Ο Γιουσούφ προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του, λέγοντας: «Θα ήθελα να απευθυνθώ σε όλους. Είμαι μποξέρ και η θέση μου είναι στα ρινγκ. Εκτός επαγγέλματος δεν χτύπησα κανέναν».

Ο Μπορά όμως τσακώθηκε και με την Αφροδίτη με αφορμή τα ματσαρίσματα, αφού θεωρούσε πως έπρεπε να αγωνιστεί αυτή στη θέση της Σεντά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!