TV BITS

Στην Υγειά μας ρε Παιδιά: Έρχεται επεισόδιο με guest τη Δέσποινα Βανδή

Η μουσική τηλεοπτική εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην Υγειά μας ρε Παιδιά" τείνει να μείνει στην ιστορία ως μια από τις μακροβιότερες της ελληνικής τηλεόρασης.

Και όλα αυτά τα χρόνια, σχεδόν σύσσωμη η ελληνική σόουμπιζ έχει βρεθεί στα πλατό της εκπομπής, ενώ έχουν γίνει αναρίθμητα αφιερώματα σε διάσημους ερμηνευτές, στιχουργούς και μουσικοσυνθέτες.
Ελάχιστοι είναι οι διάσημοι τραγουδιστές που δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου και μια από αυτές τις εξαιρέσεις αποτελούσε και η Δέσποινα Βανδή, η οποία γενικά αποφεύγει τις guest εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές.


Τώρα όμως διαβάσαμε στο protothema.gr, πως η Δέσποινα είπε το "ναι" στον Σπύρο και ετοιμάστηκε μια εκπομπή αφιερωμένη στη Δέσποινα.


Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο παρουσιαστής  έπεισε τη Δέσποινα Βανδή να εμφανιστεί στην εκπομπή του, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό οι δυο τους αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν μαζί φέτος το καλοκαίρι στο μιούζικαλ «Το δικό μας σινεμά» των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, το οποίο θα παρουσιαστεί στο θερινό θέατρο «Άλσος» στο Πεδίο του Άρεως. 



Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!