TV BITS

Η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε ποιοι θα είναι οι coaches του επόμενου The Voice

Για όλους και για όλα μίλησε η Έλενα Παπαρίζου όταν τη συνάντησαν οι κάμερες σε επίσημη έξοδό της και μεταξύ άλλων έκανε και αποκαλύψεις για το νέο κύκλο του The Voice.

Η Έλενα όχι μόνο επιβεβαίωσε πως το The Voice σύντομα θα επιστρέψει στην τηλεόραση, αλλά έβαλε και τέλος στα σενάρια που ήθελαν την ίδια να μην συμμετέχει στη νέα σεζόν (και άλλες αλλαγές και... αποχωρήσεις που ακούγονταν) και στην ουσία αποκάλυψε πως οι 4 coaches που θα καθίσουν στις καρέκλες του γνωστού talent show θα είναι οι ίδιοι (η Έλενα, ο Σάκης Ρουβάς, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Κωστής Μαραβέγιας), λέγοντας: Η Έλενα Παπαρίζου είπε χαρακτηριστικά: «To Voice θα γίνει την επομένη σεζόν με το ίδιο παρεάκι. Ξεκινάμε τέλη Σεπτέμβρη να γράφουμε ξανά τα γυρίσματα. 


Παράλληλα μίλησε για τη Eurovision και τα τραγούδια της Ελλάδας και της Κύπρου λέγοντας: "Πιστεύω στη Eurovision αδικήθηκε και η Ελλάδα και η Κύπρος! Εγώ δηλώνω φαν της Τάμτα, είναι και φίλη μου, την αγαπώ. Η Ντούσκα πιστεύω ότι ως νεορχόμενη καλλιτέχνης, εντυπωσίασε με το παραπάνω".


Τέλος αποκάλυψε πως θα δούμε επανασύνδεση των Αντίκ, λέγοντας: "Με τον Νίκο Παναγιωτίδη, μετά από 20 χρόνια θα κάνουμε συναυλία στο Γκέτεμποργκ ως Αντίκ".


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!