TV BITS

Survivor: Η Μελίνα αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που είχε [βίντεο]

Πέντε παίκτες του Survivor 2 έχουν επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο και συμμετέχουν ξανά στα αγωνίσματα και ο Γιώργος Λιανός χθες σχολίασε το πόσο διαφορετικοί δείχνουν.

Και οι παίκτες που"άλλαξαν" πολύ ήταν ο Γιάννης Τσίλης που εμφανέστατα έχει περισσότερα κιλά (ο ίδιος αστειεύτηκε πως τα πήρε επίτηδες για το ρόλο), αλλά και η Μελίνα Μεταξά.


Μάλιστα η Μελίνα όχι μόνο έχει αλλάξει hair look αλλά δείχνει και πολύ πιο αδύνατη και η ίδια αποκάλυψε πως αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας, όταν επέστρεψε στην Κύπρο μετά το τέλος του περσινού Survivor..


“Μάλλον έχω χάσει πάρα πολλά κιλά, οπότε το πρόβλημα είναι εμφανές, δεν έχω πάρα πολλή δύναμη, δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου. Βλέπω τα παιδιά που είναι ήδη μέσα και νιώθω πάρα πολύ αδύνατη. Είνια λες και δεν έφυγα ποτέ από εδώ. Είναι λες και ζορίστηκα περισσότερο από όλους. Πίσω στην Κύπρο είχα κάτι αγώνες Παγκύπριους ΜΜΑ, τους οποίους κέρδισα, αλλά έσπασα και ένα πλευρό. Έχουμε αυτό, έχουμε κάτι μικροτένοντες που διαλύσαμε χθες, αλλά ήμαστε πάρα πολύ καλά και σήμερα δεν θα αφήσουμε τόσο εύκολα το έπαθλο”, ανέφερε η Μελίνα Μεταξά.


 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!