TV BITS

Power of Love: Ρεγγίνα και Μπιλ έγιναν ξανά μαλλιά κουβάρια [βίντεο]

H απίστευτη κόντρα που έχει ξεσπάσει στο σπίτι του Power of Love ανάμεσα στη Ρεγγίνα Γκαϊνά και τον Bill Σαντρίας, δεν λέει να σταματήσει. 

Όλα ξεκίνησαν από τη στάση της παίκτριας στο Gala της Παρασκευής, όταν έβαλε τα γέλια με την αποχώρηση του Παύλου Παπαδόπουλου, προκαλώντας μάλιστα και την αντίδραση της Μαρίας Μπακοδήμου.

Η Ρεγγίνα είχε αρχικά μια διένεξη με τον Νοντάρη, ωστόσο, στη συνέχεια μπήκε στη μέση και ο Bill, από τον οποίο, είπε η Ρεγγίνα, ότι δέχθηκε bullying.

«Βγαίνοντας από το σπίτι, από το Gala, μέσα στο κανάλι άρχισε μου είπε “θα πάρεις τα αρχ… μου”, δεν ξέρω τι εννοούσε. Εκτός από αυτό, μου είπε ότι από εδώ και στο εξής “από μένα έχεις σίγουρα πέντε αρνητικές, οπότε θα σε ψηφίζω μέχρι να πεθάνω”. Ήταν ειρωνική η συμπεριφορά του στο Gala μου έλεγε “ετοιμάσου, μάζεψε τα πράγματά σου” τραγουδούσε, ήταν ειρωνικός γενικά. Δεν ξέρω γιατί βγάζω τέτοιο μίσος. Ξέχασα και τη μούντζα που μου έριξε. Εγώ ότι έχω να σου πω στο λέω μπροστά, δεν πάω και κρύβομαι κάτω από τις γέφυρες και …πάρτα, μη στα χρωστάω, πάρτα εσύ, μη στα χρωστάω», είπε μεταξύ άλλων η Ρεγγίνα.

«Δεν ισχύουν αυτά, είναι ψεύτρα. Δεν είπα εγώ για πέντε αρνητικές, της είπα ότι με τη συμπεριφορά που έχει, θα την ψηφίζω μέχρι να πεθάνω», είπε ο Bill, ο οποίος όμως παραδέχθηκε ότι την μούντζωσε.

 

Πηγή: zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!