TV BITS

Survivor: Δύο Έλληνες παίκτες έχουν θυμώσει με τη συμπεριφορά της Δαλάκα

Η Κατερίνα Δαλάκα, είναι σίγουρα ένα πρόσωπο που ξεχωρίζει καθώς όχι μόνο είναι καλή στα αγωνίσματα, αλλά η γενικότερη συμπεριφορά της στο Survivor προκαλεί σχόλια.

Ενοχλημένοι είναι οι Έλληνες παίκτες της άσπρης ομάδας του Survivor, καθώς θεώρησαν ότι η Κατερίνα Δαλάκα τους πρόσβαλλε με αυτό που είπε στο συμβούλιο. Η Δαλάκα τόνισε πως ο Hikmet τους είπε να ψηφίσουν τον Okay, κάτι που δεν τους άρεσε καθόλου.

«Η Κατερίνα συνεχίζει το σερί των κακών δηλώσεων και μάλλον μιλάει προτού να σκεφτεί. Και μιλάει και προσβάλλει κόσμο. Γιατί αυτό που είπε χθες ότι μας έβαλε ο Hikmet να ψηφίσουμε τον Okay. Είμαι 40 χρονών, είναι 37 η Αφροδίτη, ο Νίκος 26 χρονών ώριμος… Και μας έβαλε ο Hikmet να ψηφίσουμε τον Okay.

Ναι, μας έδωσε και δύο μπάτσες στον κ…ο! Για όνομα του Θεού. Μήπως η Κατερίνα είναι μαθημένη να γίνεται έτσι στη δική της ομάδα; Και πιστεύει ότι γίνονται παντού αυτά; Είναι το ίδιο άτομο που φώναζε στην Ελπίδα ότι “είσαι η καλύτερη” και ύστερα από μισή ώρα την ψήφισε», είπε ο Κυριάκος Πελεκάνος.

«Είναι πάρα πολύ προσβλητικό αυτό που είπε η Κατερίνα, ότι ψηφίσαμε ότι μας είπε ο Hikmet», τόνισε ο Νίκος Κοσμάς.

 

Την ίδια στιγμή στη λευκή ομάδα έχουν φουντώσει τα σχόλια για τους Okay και Sambriye που είναι υποψήφιοι για αποχώρηση

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!