TV BITS

Survivor: Η Ρία έγινε έξαλλη με τον Χικμέτ και εντυπωσίασε τον Ατζούν [βίντεο]

Η Ρία, ήταν αναμφίβολα η μεγάλη πρωταγωνίστρια στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, αφού όχι μόνο έβαλε τις φωνές στον Χικμέτ και του έκανε... μαθήματα σωστής συμπεριφοράς απέναντι στις γυναίκες, αλλά στη πορεία εντυπωσίασε τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί, με τις επιδόσεις της στο αγώνισμα.

Πρόσφατα ο Κυριάκος Πελεκάνος αποκάλυψε πως ο Χικμέτ, είχε ζητήσει από τους συμπαίκτες του στη λευκή ομάδα, να χάσουν επίτηδες σε αγώνισμα για την ασυλία, προκειμένου να ψηφίσουν για να φύγει η Σαμπριέ.


Και η στάση του Χικμέτ, απέναντι στη Σαμπριέ, ενόχλησε τη Ρία, που ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Χικμέτ, ο οποίος αποκάλεσε τη Ρία "διπρόσωπη".


Όμως η Ρία, έγινε πραγματικά έξαλλη όταν ο Χικμέτ της είπε στα αγγλικά να σκάσει, και άρχισε να του εξηγεί πως πρέπει να μάθει να σέβεται τις γυναίκες.


Ο δε Χικμέτ απολογήθηκε λέγοντας πως δεν ήξερε πως στα αγγλικά το "σκάσε" είναι βρισιά.


Πάντως και στο χθεσινό αγώνισμα η Ρία έκλεψε την παράσταση, καθώς όταν αγωνίζονταν με αντίπαλο την Κατερίνα Δαλάκα, έκανε... εντυπωσιακές βολές στον τελικό στόχο, αφού με μια βολή κατάφερε να ρίξει σχεδόν όλα τα κυβάκια, μολονότι η Κατερίνα μέχρι εκείνη τη στιγμή έδειχνε να προηγείται και τελικά η Ρία πήρε τη νίκη.
Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, εντυπωσιάστηκε τόσο, που διέκοψε το αγώνισμα, για να συγχαρεί τη Ρία!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!