TV BITS

Survivor: Ο Κυριάκος Πελεκάνος έκανε μια αποκάλυψη για τον Χικμέτ [βίντεο]

Φαίνεται πως δεν είναι τυχαία τα προβλήματα και οι εντάσεις που διαρκώς ξεσπούν μεταξύ των Τούρκων παικτών, αφού σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε μπροστά στις κάμερες ο Κυριάκος Πελεκάνος, κάποιοι πράγματι παίζουν με... στρατηγική και προσπαθούν να σαμποτάρουν κάποιους συμπαίκτες τους.

Μετά το πάρτι της Ένωσης και τη δημιουργία νέων ομάδων και ενώ οδεύουμε προς το μεγάλο τελικό, ο Κυριάκος, που πλέον αγωνίζεται με τη λευκή ομάδα, αποκάλυψε πως ο Τούρκος παίκτης Χικμέτ, θέλησε να πείσει τους συμπαίκτες του, να χάσουν επίτηδες την ασυλία προκειμένου να διώξουν την Σαμπριέ!

«Την προηγούμενη εβδομάδα που ήταν οι ασυλίες, οι Έλληνες ήμασταν κάθετοι ότι παίζουμε για να κερδίσουμε. Ο Χικμέτ είχε εκφράσει την επιθυμία να χάσουμε την ασυλία ώστε να βγάλουμε υποψήφια την Σαμπριέ. Εμένα με βρίσκει αντίθετο γιατί και να χάσουμε την ασυλία και να μπει η Σαμπριέ υποψήφια δεν σημαίνει ότι θα φύγει.

Το 2017, απ’ ότι μου είπαν τα παιδιά, βγήκε 12 φορές υποψήφια, άρα δεν μου λέει κανείς ότι θα φύγει. Ίσα ίσα μπορεί να χάσω έναν συμπαίκτη, ο οποίος είναι σημαντικός, όπως η Μπουσρά ή ο Οκάι. Αυτοί, ουσιαστικά, μένουν γιατί δεν θα βγει υποψήφιος ούτε ο Χικμέτ, ούτε ο Μπορά, ούτε η Σεντά», είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!