WOMEN'S GUIDE

H Jennifer Aniston τρώει γλυκά αλλά δεν παχαίνει - Πως το καταφέρνει;

Η χολιγουντιανή σταρ Jennifer Aniston, στα 50 της χρόνια διατηρεί ένα αξιοζήλευτο κορμί και η ίδια λέει πως δεν μπορεί να πει όχι στα γλυκά.

Και επειδή το τέλος της νηστείας πλησιάζει και πολλές μπορεί ήδη να ονειρεύονται τα πασχαλινά γλυκά: από τα κουλουράκια και τα στουρέκια μέχρι τα σοκολατένια αβγά, μάθαμε ποιο είναι το μυστικό την Aniston και καταφέρνει να τρώει γλυκά χωρίς να χάνει τη φόρμα της και σίγουρα αξίζει να το υιοθετήσετε και εσείς. Αρκεί να φτιάξετε μόνες σας τα γλυκά σας ή να κάνετε τις σωστές αγορές.


Όπως διαβάζουμε στο jenny.gr h Jennifer τρώει τα αγαπημένα της γλυκά αλλά με άλλα υλικά. Η φιλοσοφία της είναι να δοκιμάζει τα πάντα, απλά να αντικαθιστά τα παχυντικά συστατικά με άπαχα και πιο υγιεινά.

Για παράδειγμα όταν θα φτιάξει ένα γλυκό δεν θα βάλει βούτυρο και θα επιλέξει γάλα ή γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά. Με αυτό τον τρόπο όχι μόνο γλυτώνει θερμίδες, αλλά απολαμβάνει και το φαγητό χωρίς να νιώθει ενοχές.

Tι τρώει μέσα σε μια ημέρα η ηθοποιός.

Το πρωί που ξυπνάει πίνει ένα ποτήρι ζεστό νερό με λεμόνι και στη συνέχεια φτιάχνει ένα smoothie με αβοκάντο, αυγό και λάδι καρύδας. Κάποια πρωινά προτιμάει να τρώει κεχρί με δημητριακά και μια μπανάνα. Το κεχρί είναι ένα τρόφιμο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και με χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα. Είναι μια από τις αγαπημένες τροφές κυρίως των χορτοφάγων.

Το μεσημέρι τρώει μια μερίδα λαχανικών μαζί με άπαχη πρωτεΐνη, ενώ μεταξύ των γευμάτων καταναλώνει σνακ, όπως ένα μήλο με βούτυρο αμυγδάλου ή ένα φρούτο και μια χούφτα καρύδια. Τα σνακ της παρέχουν την ενέργεια που χρειάζεται και την κρατάνε χορτάτη για πολλές ώρες.

Όταν θέλει να κάνει μια ατασθαλία τρώει μακαρόνια και προτιμάει την καρμπονάρα που της φτιάχνει ο σύζυγος της, διότι όπως έχει δηλώσει τη βρίσκει ακαταμάχητη. Και προσθέτει χαριτολογώντας, ότι δεν ξέρει αν πρέπει να τον μισήσει ή να τον αγαπήσει για αυτό το πιάτο. Για βραδινό προτιμάει κάτι πιο ελαφρύ, όπως για παράδειγμα σαλάτα με κολοκυθάκια και πέστο.

Τέλος δεν είναι υπέρ των ακραίων διατροφικών προγραμμάτων, ενώ προτιμάει να ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή, ώστε να μπορεί που και που να κάνει ατασθαλίες. Τέλος, γυμνάζεται καθημερινά, κάνοντας γιόγκα και διαλογισμό, ώστε να έχει ευελιξία και ψυχική υγεία.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!