TV BITS

Η Πάολα μίλησε για τη μέρα που έμαθε πως πέθανε ο Παντελής Παντελίδης [βίντεο]

Η διάσημη τραγουδίστρια Πάολα, ήταν χθες καλεσμένη του Αντώνη Κανάκη στο Βινύλιο και μεταξύ άλλων αποκάλυψε για πρώτη φορά, τι συνέβη τη μέρα που έμαθε πως ο φίλος της και συνάδελφός της Παντελής Παντελίδης, σκοτώθηκε σε τροχαίο.

Ήταν νωρίς το πρωί της18ης Φεβρουαρίου 2016, όταν η είδηση του θανάτου του γνωστού τραγουδιστή έγινε γνωστή και πάγωσε τους πάντες. Η Πάολα θυμήθηκε όλα όσα συνέβησαν εκείνη τη μέρα.

«Εννέα μέρες μετά τον θάνατο του μπαμπά μου πέθανε και ο Παντελής. Οι σχέσεις μας με τον Παντελή ήταν άριστες, τρία χρόνια παρεούλα τραγουδούσαμε, ήταν φιλαράκι μου. Τον αγάπησα και με αγάπησε. Εκείνο το πρωινό είχα μπει στο μπάνιο και ξαφνικά ακούω τη μαμά μου να με φωνάζει και μου λέει “τι γίνεται;” και να παίζει σε μια εκπομπή το πρωί.

Έμεινα παγωμένη στην πόρτα σαν να βλέπω έναν εφιάλτη ακόμη. Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημά μου με λόγια διότι είναι κάτι που δεν μπορούσα να πιστέψω πως έχει συμβεί. Ναι, από την τηλεόραση το έμαθα. Δύσκολα πράγματα, δεν υπάρχουν λόγια», είπε η Πάολα.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!