TV BITS

Survivor: Είδαμε πρωτοφανείς καβγάδες με ξύλο και τραυματισμούς [βίντεο]

Έχουμε ξαναδεί εντάσεις μεταξύ των παικτών του Survivor, αλλά αυτό που είδαμε χθες ήταν άνευ προηγουμένου, αφού ορισμένοι Τούρκοι παίκτες φάνηκαν να βρίσκονται εκτός ελέγχου και είδαμε να ξεσπούν άγριοι καβγάδες.

Η ένταση χτύπησε κόκκινο, αρχικά, κατά τη διάρκεια του πρώτου αγωνίσματος του χθεσινού επεισοδίου. Την ώρα που η μαύρη ομάδα προηγούνταν με 9-7, ο Ατακάν έγινε έξαλλος, όταν θεώρησε πως ο Μπορά τον έσπρωξε και βγήκε εκτός εαυτού, με τους υπόλοιπους παίκτες να προσπαθούν να τον συγκρατήσουν.


Όμως οι εντάσεις δεν σταμάτησαν εκεί. Στο δεύτερο αγώνισμα, όταν ο Χικμέτ κέρδισε με αντίπαλο τον Γιουσούφ, τότε ο Γιουσούφ πέρασε έναν κρίκο στο κεφάλι του Χικμέτ, ο οποίος με τη σειρά του εξαγριώθηκε εκσφενδόνισε τον κρίκο στο κεφάλι του Γιουσούφ και τον άρπαξε από το λαιμό! Το τι ακολούθησε δεν περιγράφεται, αφού το όλο σκηνικό θύμιζε ρινγκ.


Η κατάσταση φάνηκε να βγαίνει εκτός ελέγχου και ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί, έγινε έξαλλος, φώναζε στους Τούρκους παίκτες και έδιωξε τους Γιουσούφ και Χικμέτ από το παιχνίδι, ενώ είπε πως σύντομα θα ανακοινώσει και τις ποινές που θα αποφασίσει να τους επιβάλλει για την απαράδεκτη συμπεριφορά τους.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!