TV BITS

Survivor: Η Κατερίνα Δαλάκα νευρίασε με κάποιους πρώην συμπαίκτες της

H ομάδα της Κατερίνας Δαλάκα έχασε την ασυλία αυτή την εβδομάδα και στο συμβούλιο του νησιού η Κατερίνα Δαλάκα δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια της και τα νεύρα της με κάποιους πρώην συμπαίκτες της, που πλέον αγωνίζονται με την αντίπαλη ομάδα.

Μιλώντας με τον Σάκη Τανιμανίδη, η Κατερίνα παραδέχτηκε πως αυτή την εβδομάδα η επίδοσή της ήταν πολύ κακή, αλλά είπε πως ως αθλήτρια έχει μάθει να μην πτοείται.


Όμως όταν ο Σάκης τη ρώτησε που θεωρεί πως αποδίδει την κακή επίδοσή της, η Κατερίνα φανέρωσε πως έχει θυμώσει με κάποιους Έλληνες παίκτες που πλέον αγωνίζονται στην αντίπαλη ομάδα και είπε πως προσπαθούν να τσακίσουν την ψυχολογία της, ενώ υπαινίχθηκε πως άλλαξαν πολύ τη στάση τους απέναντί της τώρα που είναι αντίπαλοι.


Συγκεκριμένα έδειξε πως νευρίασε που μετά την ήττα της Κατερίνας από την Αφροδίτη, όταν αγωνίστηκε ξανά η Κατερίνα με αντίπαλο την Μπουσρά, οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας φώναζαν το σύνθημα "Αφροδίτη Σκαφίδα".


Πάντως αυτό το αρνήθηκαν κάποιοι Έλληνες παίκτες, όπως ο Κυριάκος Πελεκάνος και ο Νίκος είπαν πως δεν φώναζαν αυτοί, και πως το σύνθημα  το ξεκίνησε ο Μπορα και κάπως έτσι ξεκίνησε ένας τσακωμός στο συμβούλιο.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!